Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért az oxfordi(ami...

A Fidesz miért az oxfordi(ami kész sincs) oltásból rendel 5 milliót az orosz helyett?

Figyelt kérdés
A kutatások szerint az oxfordi csak tüneteket csökkent de nem védd fertözéstöl jelenlegi változatában és 3 havonta ismételni kell ami rosszabb hogy egyes influenza törzsek tüneteit súlyosabbá is teszi.

2020. aug. 21. 06:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Link esetleg? Ez a 3 havonta ismételni kell, vagy hogy influenza tüneteket súlyosabbá tesz, elég furcsán hangoznak.

Az orosz vakcinával kapcsolatban egyébként sokan fogalmaztak meg kételyeket, én is az oxfordit venném.

2020. aug. 21. 06:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Daily mail-en írtak róla még pár hónapja mint majom kisérletek tapasztalai,persze lehet végleges változatban évente elég lehet de mellékhatások is nagyarányuak voltak és ami lényeges nem védett fertözéstöl
2020. aug. 21. 07:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország egyenlőre még az EU tagja, így csak olyan készítményeket vásárolhat, aminek lesz EU engedélye. Az orosz vakcina esetén ez kizárt.
2020. aug. 21. 07:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Tehát ez politikai kérdés
2020. aug. 21. 07:45
 5/15 anonim ***** válasza:
11%

/3

Ja, az EU ebben is felettünk dönt

2020. aug. 21. 07:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Olyan mint a Szovjetunio de most oroszok helyett a németek diktálnak.
2020. aug. 21. 07:57
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Lehet mondani hogy így EU úgy EU (én is szoktam, nincsenek illúzióim vele kapcsolatban) de elég érdekes hogy az orosz vakcina már kész is van. Próbálja valaki azt mondani nyugodt szívvel hogy nincs elsietve kicsit sem. Hogy nincsenek nem várt súlyos mellékhatások. Hogy tiszta lelkiismerettel adatnád be az anyukádnak vagy a gyerekeidnek. Na ugye.
2020. aug. 21. 08:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Gondolom ha oxfordi lett volna kész hamarabb akkor nem vállalsz be kis kockázatot hogy a nagyszüleid ne haljanak meg,na ugye?!
2020. aug. 21. 08:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha az oxford-i lett volna kész mára akkor azt se próbálnám ki. Egy ilyen vakcina fejlesztése normál esetben is több évbe telik, ha pedig valaki azt mondja hogy neki már kész is van pár hónap után én tamáskodok.

2. Ez a "meg akarod ölni a nagyit??" féle érzelmi zsarolás nálam nem működik egyrészt mert nem én vagyok a veszélyeztetettek között hanem ő (kapja akkor ő a vakcinát), másrészt az én nagyszüleim már nem élnek.

2020. aug. 21. 08:27
 10/15 A kérdező kommentje:

Nekem meg gyerekeim nincsenek,anyámmal nem vagyok jóba.

Én sem vagyok veszélyeztetett és 1 év múlva is veszélyes lesz az oltàs,évtized teszt kell hogy biztos legyen.

Más lenne ha korona mortalitàs 10+% felett 25 évesen de így nem éri meg

2020. aug. 21. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!