A Fidesz miért az oxfordi(ami kész sincs) oltásból rendel 5 milliót az orosz helyett?
Link esetleg? Ez a 3 havonta ismételni kell, vagy hogy influenza tüneteket súlyosabbá tesz, elég furcsán hangoznak.
Az orosz vakcinával kapcsolatban egyébként sokan fogalmaztak meg kételyeket, én is az oxfordit venném.
/3
Ja, az EU ebben is felettünk dönt
1. Ha az oxford-i lett volna kész mára akkor azt se próbálnám ki. Egy ilyen vakcina fejlesztése normál esetben is több évbe telik, ha pedig valaki azt mondja hogy neki már kész is van pár hónap után én tamáskodok.
2. Ez a "meg akarod ölni a nagyit??" féle érzelmi zsarolás nálam nem működik egyrészt mert nem én vagyok a veszélyeztetettek között hanem ő (kapja akkor ő a vakcinát), másrészt az én nagyszüleim már nem élnek.
Nekem meg gyerekeim nincsenek,anyámmal nem vagyok jóba.
Én sem vagyok veszélyeztetett és 1 év múlva is veszélyes lesz az oltàs,évtized teszt kell hogy biztos legyen.
Más lenne ha korona mortalitàs 10+% felett 25 évesen de így nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!