Csak ennyire jó a mi hős kormányunk?
Ahogy már sokan, sokszor elmondták:
1. nem azonos a metódusa a halálos áldozatok nyilvántartásának és így nem is hasonlíthatóak össze.
2. mindig is sajnos világelsők voltunk a magyarok rossz egészségi állapotával mindenféle betegségben, halálokban -- ennek egyenes következménye, hogy többen is halnak bele a koronavírus fertőzésbe
3. nem, nem nálunk a leghalálosabb a járvány.
Bammeg! Legalább valamiben legyünk elsők!
Üdv, FIDESZ
M1 en úgy is csak azt reklámozzák hogy a kormány világelső a járvány kezelésében.
Meg mindenben
#5 "Mert ugye az azért köztudott, hogy most nem igazán foglalkoznak más betegséggel csak a coviddal. "
Ez a másik hazugságotok.
Én, is több családtagom is rendszeresen jártunk az elmúlt évben is más rendelésekre, a súlyos beteg családtagom ugyanúgy megkapta a rendszeres felülvizsgálatát, mint én a szakrendelésen a vizsgálatomat vagy éppen nagynéném a szemműtétét, kollégám a térdműtétét.
Amit lehetett az halasztottak akkorra, amikor nem volt a kórházakban olyan nehéz a helyzet, de amit nem lehetett azt elvégezték.
Miért kell mindig hazudni?
Én, is több családtagom is rendszeresen jártunk az elmúlt évben is más rendelésekre, a súlyos beteg családtagom ugyanúgy megkapta a rendszeres felülvizsgálatát, mint én a"
Igen,nyuggerekkel van kitömve minden rendelő, az fiatalabb halandó örüljön ha telefonon kap időpontot de inkább csak leráznak hogy covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!