Kihasználtad/használod a kormányunktól lehetőségként kapott nagycsaládosok autóvásárlási támogatását?
2021. febr. 3. 11:35
A kérdező szavazást indított:
Persze, ez egy szuper lehetőség új autóhoz jutni
Szerencsére nincs rá szükségünk
19 szavazat
1/12 anonim válasza:
A 7 üléses autók többsége ronda.
Ami kinéz valahogy, az meg túl drága.
2/12 anonim válasza:
Nem inkább veszek valami jófélét saját pénzből
3/12 anonim válasza:
Nem szavazok mert én nem használtam ki, nincs gyerekem azért az autóért meg nem csinálok még sem a CSOK-ért.
Tesómék felvették a dacia-ra, nem rossz a 1.3 turbó de kinézetre nem tetszik, viszont legalább új autó. Ennyi.
5/12 anonim válasza:
Nem vagyunk nagycsaládosok. Akkor használnám ki, ha épp amúgy is kellene új kocsi, és a támogatással vehető autók között lenne olyan, ami megfelel az elképzeléseinknek.
6/12 anonim válasza:
Fizetést kell adni, nem hülyeségeket!
7/12 anonim válasza:
A fizetést nem az állam adja, max az állami cégeknél...
8/12 anonim válasza:
Nem vagyok gazdag, de semmit nem vettem igénybe. Se szocpolt, se családi pótlékot, se lótuszt. Járt volna, de mindig azt mondtam, adják annak, aki rászorul.
9/12 anonim válasza:
"A fizetést nem az állam adja,"
Dehogynem, hisz egy munkahelyért kifizeti támogatásnak a multik irányába egy melós 10 évi bérét előre az adómból, gondolom csak megmondhatná, hogy ne 100 ezret adj neki köcsög, hanem élhető bért, fizetés gyanánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!