Szerintetek a Fidesz, hány % szavazatot veszthet azzal 2022-ben, hogy a nyári programokat most oltásigazolványhoz köti?
Márpedig így fest a helyzet. Jelenleg ezzel riogatnak és ki tudja be is tartják-e. Ha igen, iszonyú sok fiatal/középkorú fog elesni a nyári programlehetőségek zömétől, valamint rengeteg vállalkozó fog igen gyér nyereséget, akár veszteséget elkönyvelni, mert a nyugdíjasok valahogy nem a törzsvásárlói rétegüket képezik.
A Fidesz épp most kúrja el? Hány százalék mehet le a jelenlegi 45%-ukból emiatt?
Figyelj már, kampány előtt félévvel csinálnak néhány látványos intézkedést, kiosztanak a nyugdíjasoknak egy kis utalványt, egy-két felszínes kedvezmény, és kész. A zsebünkben van a győzelem.
A magyar nép menthetetlen birkanyáj. A politikai emlékezete nulla. Primitív proli nép vagyunk. Ezért lehetséges az, hogy még mindig ott járnak az emberek, hogy Gyurcsány vagy Orbán. Holott mindkettő ugyanaz a moslék, csak a színe más.
11: "A zsebünkben van a győzelem." Ez freudi elszólás volt??
:D
Ez autocorrect volt... De bár én is haszonélvezője lennék a Fidesz "intézkedéseinek"!
A tökömet se zavarná az ország tönkretétele, ha én is havonta milliókat kapnék bármiféle erőfeszítés nélkül!
Én voltam szavazatszámláló.
Az aktívan szavazók jelentős része nyugdíjas. Komolyan mondom, abban a körzetben ahol én dolgoztam, 10-ből legalább 6 nyugdíjas volt. 10-ből 3 volt 30-60 között és csak 1 aki a húszas éveiben lehetett. 18 körül szavazó szinte nem is volt!
Ebből is láthatod, hogy az oltási igazolvány intézkedése pont azt a réteget befolyásolja legkevésbé, akik a legnagyobb szavazóerőt képviselik.
És tudod ezért ki a hibás? Hát maguk az emberek. Ha annyira érdektelenek, hogy még a saját jövőjük miatt sem hajlandóak legalább egy kicsit is foglalkozni a politikával, akkor az az ország meg is érdemli a rabszolgasorsot.
De itt majd 1-5 % is számítani fog!
Nem 20-30 %-ban kell gondolkodni :)
2022 nyernek ha:
Nem lesz 4. hullám és több halott.
2022 veszítenek ha:
Lesz egy új mutáns ami ellen nem véd a vakcina. Akkor tuti buknak. Ennyi szerencsétlen halottat már nem lehet eltusolni mert ezt vidéken is látják már nem számít az M1 HD és a rádió ha a szomszéd néni meghal ök buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!