Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Fidesz, hány %...

Szerintetek a Fidesz, hány % szavazatot veszthet azzal 2022-ben, hogy a nyári programokat most oltásigazolványhoz köti?

Figyelt kérdés

Márpedig így fest a helyzet. Jelenleg ezzel riogatnak és ki tudja be is tartják-e. Ha igen, iszonyú sok fiatal/középkorú fog elesni a nyári programlehetőségek zömétől, valamint rengeteg vállalkozó fog igen gyér nyereséget, akár veszteséget elkönyvelni, mert a nyugdíjasok valahogy nem a törzsvásárlói rétegüket képezik.

A Fidesz épp most kúrja el? Hány százalék mehet le a jelenlegi 45%-ukból emiatt?

2021. ápr. 21. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj már, kampány előtt félévvel csinálnak néhány látványos intézkedést, kiosztanak a nyugdíjasoknak egy kis utalványt, egy-két felszínes kedvezmény, és kész. A zsebünkben van a győzelem.

A magyar nép menthetetlen birkanyáj. A politikai emlékezete nulla. Primitív proli nép vagyunk. Ezért lehetséges az, hogy még mindig ott járnak az emberek, hogy Gyurcsány vagy Orbán. Holott mindkettő ugyanaz a moslék, csak a színe más.

2021. ápr. 21. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:

11: "A zsebünkben van a győzelem." Ez freudi elszólás volt??

:D

2021. ápr. 21. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
0-át, ez is az erősödését fogja okozni. Mo. egy fordított ország.
2021. ápr. 21. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Ez autocorrect volt... De bár én is haszonélvezője lennék a Fidesz "intézkedéseinek"!

A tökömet se zavarná az ország tönkretétele, ha én is havonta milliókat kapnék bármiféle erőfeszítés nélkül!

2021. ápr. 21. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
2021 van, 2022-re már rég megfeledkeznek erről, és a migránsok, soros ás hasonlók lesznek megint napirenden. Az a réteg amit a szórakozás érint, amúgy sem épp a szavazóbrigád nagy részét jelenti.
2021. ápr. 21. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

Én voltam szavazatszámláló.

Az aktívan szavazók jelentős része nyugdíjas. Komolyan mondom, abban a körzetben ahol én dolgoztam, 10-ből legalább 6 nyugdíjas volt. 10-ből 3 volt 30-60 között és csak 1 aki a húszas éveiben lehetett. 18 körül szavazó szinte nem is volt!

Ebből is láthatod, hogy az oltási igazolvány intézkedése pont azt a réteget befolyásolja legkevésbé, akik a legnagyobb szavazóerőt képviselik.

És tudod ezért ki a hibás? Hát maguk az emberek. Ha annyira érdektelenek, hogy még a saját jövőjük miatt sem hajlandóak legalább egy kicsit is foglalkozni a politikával, akkor az az ország meg is érdemli a rabszolgasorsot.

2021. ápr. 22. 07:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

De itt majd 1-5 % is számítani fog!

Nem 20-30 %-ban kell gondolkodni :)

2021. ápr. 22. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
79%

2022 nyernek ha:

Nem lesz 4. hullám és több halott.

2022 veszítenek ha:

Lesz egy új mutáns ami ellen nem véd a vakcina. Akkor tuti buknak. Ennyi szerencsétlen halottat már nem lehet eltusolni mert ezt vidéken is látják már nem számít az M1 HD és a rádió ha a szomszéd néni meghal ök buknak.

2021. ápr. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!