Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltásigazolvány sem fog...

Ha az oltásigazolvány sem fog bejönni, ahogy eddig az ég világon semmi sem jött be, akkor fel fogjuk adni végre a covid elleni harcot?

Figyelt kérdés

Sem a korlátozások, sem a maszk, sem a fertőtlenítés, nem akadályozta meg a covid hullámok újra ás újra berobbanását. Most olvasom, hogy még ha ki is nyithat néhány hely (mozi, színház, strand) csak oltásigazolvánnyal mehetnek oda.

De mi lesz ha ez sem fog bejönni, és a 4. hullám ugyanúgy be fog robbanni mintha mi sem történt volna? Amire minden minden esély meg is van, mivel covid-19 ellen kaptak oltást és most már covid-59 fog jönni a harmadik világból kb.

Ha úgy berobban mint kés a vajon és keményebb lesz a 4. hullám a 3.-nál, akkor mit fognak még kitalálni? Nem lenne ideje feladni és a természetre bízni a szelekciót?

2021. ápr. 20. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Ez az igazolás csak arra kell, hogy amit a média előkészített hónapok óta félelemkampány címszóval, meginduljon az az embertömeg oltakozni, akit tud befolyásolni a média propagandája.

Figyeljétek csak, mindjárt jönnek ezek a típusú emberek és habzó szájjal ki is fejtik!

2021. ápr. 20. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
A covid elleni harcot természetesen nem szabad feladni.
2021. ápr. 20. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem.
2021. ápr. 20. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

de nem konkrétan a covid okozza ezt a kiemelkedően magas halálozást.

hanem hogy a fidesz leépítette az eüt, mind létszámban mind finanszírozásban.

a bent lévők 40-50%a kórházi fertőzésekben hal meg, vagy a létszám hiány miatti ellátatlanságban.

2021. ápr. 20. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem legalább ellátják végre a korházban a betegeket . Azokat akiknek nincsen oltása . Különben csak több ember fog meghalni , mint valaha amiért nincsen ellátás
2021. ápr. 20. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek meg. Focira több az igény mint az egészségügyre. Szerintem már ez évtizedes probléma ami megoldhatatlan mert mindenáron Orbánnak csak a foci kell, mindenütt legyen olimpia meg foci erre megy ki verseny szféra. Engem nem érdekel a foci, de itt ennek a korszaka van sajnos.
2021. ápr. 20. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
44%

Én nem értem miért bántjátok SZEGÉNY Miniszter Urat!

Felháborító! Én most akarok Felcsútra költözni. Ott olyan vallanyszerelő képzés van, hogy a tudásom a végén verni fogja a fecebook alapítójáét!

Amúgy is azt mondta, hogy ő a hazáját védi meg. A miniszterelnök úr hazája Felcsút és a focipálya! Putyin tanácsot kérni jár hozzá! Nèzzétek meg, hogy az EU is minket utánoz!

Nem az ő hibája, hogy vendéglátásban dolgozok, és belehalt édesanyám a covidba! Ez Budapest nem Felcsút, meg kórház és nem stadion.

2021. ápr. 21. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!