Ki a szimpatikusabb? Jakab Péter vagy Fekete-Győr András?
#
Jakab szerinted egy aluliskolázott proli, akinek nincs diplomája. Na, szép dolog a vélemény. Viszont itt figyelembe kéne venni, hogy Jakab polgári szakma szerint tanár. Tanított is iskolában. Ehhez pedig diploma kell. Ha meg valaki tanít egy iskolában akkor felvetődik a gyanú, hogy nem az iskolázatlanság az amivel támadni lehet.
#10, pont ez a baj.
Nem szónokolni kell egy politikusnak. Az Kossuth idején volt a fő tevékenység.
Olyan nagy koncepciót egyikben sem látok, Fekete meg teljesen erőtlen képet is mutat.
De nekem ez nem szimpátia kérdés, nincs politikus az ismeretségi körömben, azok kikoptak, kikoptak.
Nem vagyok hasznukra, én meg nem akarok tőlük semmit.
Tök mindegy, mert az előválasztások győztesére fogok szavazni!
Véget kell vetni ennek az országrontó, primitív, illiberális orbáni tücsökgazdaságnak - ez az ország érdeke!
Bármelyik nyer, Orbán nem mer majd kiállni vele nyilvános vitára, mert Orbán jól tudja, hogy erkölcsileg a cipőjét sem vihetné egyiknek sem!
#17. Erre azért nagy tétben ne fogadj, mert még a másodvonalbeli Fidesz-emberek is rendre felmossák a padlót (meg az egész utcát) az ellenzéki pártok első embereivel. Lásd például:
De nyugodtan megnézheted Orbánt is, hogy mi történik, amikor pl. újságírók próbálják megszorongatni. Simán állja a sarat. Gondolod, hogy majd egy Fegyőr megfogná? Meg Jakab a proli krumplizásával? Ne vicceljünk már, még sportértéke sincs annak, hogy Orbán szétalázza őket.
Illetve ott tévedsz még, hogy Orbánnak eleve nem kell ezekkel a politikusokkal kiállnia vitára a győzelemhez, pontosan tudja, hogy csak népszerűséget ajándékozna az ellenzéknek azzal, hogy egyáltalán szóba áll velük. Ma még a kihívó kiléte sincs meg, sőt még az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek kiléte sem tisztázott (a DK a napokban jelentette be nagy csinnadrattával, hogy LESZ jelöltjük, megalol), kevesebb, mint egy évvel a választások előtt még azt sem tudjuk, kivel akarod, hogy leüljön vitázni a miniszterelnök, Jézusom, de nevetséges.
19 - miután itt összelelkesedted magad, kijózanulásul közlöm: szerintem a Fideszben csak másodvonalbeliek politizálnak, mivel mindegyikből hiányzik az erkölcsi tartás!
Az, hogy ezen a szinten milyen viták vannak (voltak) az jelen esetben nem releváns!
Az, hogy Orbán tart egy évértékelőt, ahol elmondja a soron következő hablatyolását, ez szintén nem érvelés...
"Illetve ott tévedsz még, hogy Orbánnak eleve nem kell ezekkel a politikusokkal kiállnia vitára a győzelemhez, pontosan tudja, hogy csak népszerűséget ajándékozna az ellenzéknek azzal, hogy egyáltalán szóba áll velük."
Orbán ezzel magyarázza, hogy nem mer kiállni... és te ezt beszopod...
Szegény...
Orbán azért hiszi ezt, mert köztudottan túlmérte magát; a páva is azt hiszi, hogy ő a legszebb, és mégis mindenki a pulykát szereti...
Orbán garantáltan kinyírja maga mellől az értelmesebbeket (Simicska, Lázár, Navrasics stb.) és csak a szellemileg lemaradt, kritika nélküli nyalókákat tűri meg maga körül.
Szerintem te is ebből a közegből szajkózod az igét - már ne is haragudj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!