2022-ben Leválthatjuk a FIDESZT?
Nem lesznek leváltva sajnos. Szerinted? Ha 3 éve se lettek akkor ők már az életbe nem lesznek, egyeduralkodóvá fognak válni.
Nagyon sok magánemberke is megtollasodott a fideszuralom alatt, és foggal-körömmel fognak ragaszkodni hozzá, szóval az ellenzéknek esélye nincs, megmondják az igazat az csak egy dolog, de a fél országnak ez fáj, a másiknak meg nincs szava.
#11 "a másiknak meg nincs szava."
Most újat mondtál.
Voltam már párszor szavazni, mondjuk a rendszerváltás óta majdnem mindegyiken, de még egyetlen egyszer sem láttam olyat hogy kétféle szavazólapot osztogattak volna. A fideszeseknek olyat amivel szavazni lehet, a nem-fideszeseknek meg olyat amit hiába tölt ki, majd jól nem fog számítani.
Valahogy minden egyes választásnál tök egyforma szavazólapokat osztogattak, amiken abszolút nem lehet látni hogy kinek a szavazata amikor megszámolják a végén.
De biztos te valami olyasmiről tudsz amiről én nem.
Ja, nem.
#11 hülyeséget mondasz
orbán meghal
akkor mi lesz
a
fidesszel
Kérdező, átveszi valamelyik hülye alattvalója a helyét és megy tovább minden.
#12 nem erre értettem... biztos azért nyert az előző választáskor is, mert szinte mindenki rájuk szavazott... akkor is rengeteg elégedetlenkedővel, meg ellenzékivel volt tele a GYK, meg úgy általában, ez folyt a csapból is hogy na most jól leváltják, erre fel maradt a fidesz.
Most megint ez meg, zsörtölődnek itt az emberek (szavazáskor hol a tökbe vannak akkor oly sokan), meg az ellenzék is mondja a tutit, de száz hogy megint meglesz a 2/3 a fidesz javára. Úgy akarják, hát meglesz. A népszavazás manapság már lóf@szát se éri.
Szóval úgy értettem, hogy az egyik fele fideszpárti, a másik fele meg hiába szavaz másra, ha tulajdonképpen úgyis el lesz csalva. Szóval nincs szavuk... mert ért valamit az X az ellenzékre? Hát nem.
Amúgy lokálisan nem is értem, miért a vírussal kell bajlódni, meg azzal irtani a jómagyar népet. Elég lenne a fidesz szimpatizánsokat, az ellenzéki szimpatizánsokkal összezárni egy helyiségbe, hamar csend lenne XD
De kb. ezt tudom nálunk is elképzelni:
https://www.youtube.com/watch?v=TwoMTsSdEGs
Egyik oldalon a fideszesek, másik oldalon meg a csúnya rossz ellenzékiek
hahaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!