Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor kötelező az oltás?

Most akkor kötelező az oltás?

Figyelt kérdés
Ma szólt a főnököm, hogy bekellene regisztrálni az oltásra mert szállodában dolgozom és hamarosan kötelező lesz az oltás valamilyen úton módon de be kell majd adassam. Most kicsit ledöbbentem. Nem tudom mit tegyek nem szeretném az oltást
2021. ápr. 21. 08:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
28%
Na ez is valami fideszes káder...
2021. ápr. 21. 09:56
 32/53 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem kötelező!
2021. ápr. 21. 09:56
 33/53 anonim ***** válasza:
46%

Láthatod a munkáltatón. Ezt nyugaton találták ki. Már csak védettségi igaolvánnyal fogsz tudni dolgozni és rendezvényekre menni

Mindenkinek be kell oltatnia magát, hogy ne fertőzzön másokat és ne terhelje le az állami egészségügyet azzal, hogy súlyos fertőzötté válik, így logikus

2021. ápr. 21. 10:20
 34/53 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk úgy fest a helyzet, hogy azoktól a dolgozóimtól kell megválnom, akik oltatnak, ugyanis a többség féle a miattuk kialakuló mutánsoktól.
2021. ápr. 21. 10:44
 35/53 anonim ***** válasza:
44%

"Nálunk úgy fest a helyzet, hogy azoktól a dolgozóimtól kell megválnom, akik oltatnak, ugyanis a többség féle a miattuk kialakuló mutánsoktól."

Igazság szerint egy oltottban pont kevésbé tud bármilyen mutáns variáns létrejönni, hisz mutációk az örökítőanyag másolódásakor jönnek létre. Vagyis egy nem oltott emberben, akiben a vírus szabadon szaporodik, mutánsok sokszorosa jön létre olyasvalakihez képest, akinek legalább részleges, pláne teljes védelmet nyújtott egy oltás.

2021. ápr. 21. 10:47
 36/53 anonim ***** válasza:
63%

Tényleg? Ez miatt kirúgni valakiket?

Bezzeg fordítva működik a dolog? Azoktól bezzeg nem válik meg sok cég, akik oltáspártiként kiintrikálják a soraik közül azokat, akik nem akarnak oltatni?

2021. ápr. 21. 10:48
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Az oltás nem garantálja, hogy nem kapod el és hogy nem fogod terjeszteni, legfeljebb azt garantálja, hogy enyhébben megúszod, ha újra és újra átmegy rajtad a betegség.
2021. ápr. 21. 10:50
 38/53 A kérdező kommentje:

Hú, rengetegen írtatok először is köszönöm mindenkinek.

Viszont én oltás ellenes vagyok, valóban azokkal az emberekkel értek egyet akik azt állítják nem tudhatjuk hogy a későbbiekben milyen mellékhatásai lesznek. Én még család alapítás előtt állok, nem szeretnék meddő lenni mert ezt is sok helyen hallottam már. Valamint 90%-ban ez a Covid népirtásnak indult akkor most miért akarnák megfékezni? Olyat is hallottam már hogy köze sincs a vakcinának a vírushoz hanem ez egy mikro csipp amivel az embereket majd nyomon tudják követni. Rengeteg szörnyű dolgot hallani róla és rengeteg olyan hírt is hogy pár éven belül szörnyű dolgokat produkál majd a szervezetbe.

Nem ítélek el senkit azt sem aki beadatja mindenkinek szíve joga eldönteni. De viszont félek attól is hogy tényleg majd csak az oltással lehet kimenni az utcàra, dolgozni, boltba.

2021. ápr. 21. 12:07
 39/53 anonim ***** válasza:
0%
Kilépsz, ha nem akarod oltatni magad! Erről írtam, amikor leírtam itt valamelyik válaszomban, hogy "a külsősök" majd elvégzik a piszkos munkát, - nem kell senkit sem közvetlenül presszionálnia a kormánynak a "sikertörténethez". Kitolnak rá tripla adót, megvonnak néhány támogatási formátumot és csodával határos módon mindenki két kézzel fog kapkodni a moslékért...
2021. ápr. 21. 12:27
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy ez nem igaz, sőt

leginkább a szöges ​ellenkezője🤣🤣

[link]

2021. ápr. 21. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!