bayer meggyalázta a lovagkeresztet, ákos meggyalázta a kossuth díjat.
Tudom és értem, hogy ez egy szellemi mélyrepülésben levő buta, primitív ország.
Én már azon sem csodálkoznék, ha piedesztán formálná meg valamely művészeti akadémia tag szoppancs.
A birkák ehhez is bégetnének.
Az a régi, jól bevált komcsi mentalitás szépen megjelenik itt is mint a többi hasonló kérdésnél.
Az ilyen mocskokat olvasva tényleg elgondolkodik az ember hogy valóban szavazati jogot kell-e adni az olyan alakoknak akik nulla tudással is képesek valakit villamosszékkel, börtönnel meg hasonlókkal fenyegetni, csak mert nem tetszik a véleménye.
Szánalmas életetek lehet, tényleg igaz, hogy Isten nem ver bottal. Megkapjátok méltó büntetéseteket már azzal hogy ilyen emberként kell léteznetek.
Szaniszló Ferencet vissza a képernyő elé! Zsoltit meg nővé operálni és Thaiföldön árulni. Nem! Honnan tudnám mit érdemel, ezt csak a jóisten tudja.
Bűn pálcát törni mások felett. Ahogy te mérsz másoknak úgy mérnek neked is. Szaniszló Ferenc a legjobb volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!