Mit gondoltok Dr. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes munkájáról?
Figyelt kérdés
Hogy teljesít? Ki lenne alkalmasabb a pozíciójára?2021. ápr. 6. 20:26
2/5 anonim válasza:
Mit teljesít? Helikopterrel vadászik meg vadászkiállításra költ milliárdokat? Egyéb teljesítmény?
3/5 anonim válasza:
Szerintem az ő tárcája tök fölösleges. Én mindig is annak a híve voltam, hogy az államot meg az egyházat szét kell választani. A papok ne politizáljanak, és a szószékről ne agitáljanak, hogy szavazz erre meg arra a pártra! Ugyanakkor a politikusok , ha azzal kérkednek, hogy ők milyen vallásosak, ugyanolyanok lesznek, mint a farizeusok Krisztus korában:
"Jaj nektek, farizeusok és írástudók, ti képmutatók! Fehérre meszelt sírokhoz hasonlíttok, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak a halottak csontjaival s mindenféle undoksággal."
4/5 anonim válasza:
hogy hogy teljesít az a Viktor tudná megmondani
mert SEmjénzsóóti nak 1 feladata van
orbán faszát szopni
biztos jól teljesít ha már ilyen régóta pozicióban van
5/5 anonim válasza:
#4 Azzal, hogy te ilyen kocsmai stílusban beszélsz róluk, azzal ugyanolyan vagy, mint ezek a korrupt macskajancsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!