AZ őszi hullám az újabb korlátozásokkal mennyire biztos? (valószínű)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 00:10
11/14 anonim válasza:
100% politikai hiszti. Azt is lehetett tavaly tudni, hogy idén nyárra megint szabira megy a vírus
12/14 anonim válasza:
Jobb, ha már most tudatára ébredsz: amíg nem csinál az unió egy összehangolt, kellő ideig tartó, fegyelmezett zárást, addig lesznek újabb és újabb hullámok. Ami jelenleg folyik az csak egy nagyon jó üzlet egy szűk rétegnek és esélyt ad arra, hogy esetleg túlélhess egy vírus fertőzést, de fel nem fogja számolni. A jelenlegi stratégiával az idők végezetéig maszatolhatunk a vírus éppen aktuális mutációival.
13/14 anonim válasza:
Soha nem volt annyi halott per nap,mint mostanában.
Ész nélkül oltunk teszt nélkül beteg embereket,akik aztán pár héten belül meghalnak.
A teraszok meg nyitnak.
Most mivan???? xD
És csodálkoznak,hogy az emberek egy szavukat se hiszi el.
Az összevissza beszélés és intézkedés miatt állítom van olyan aki a mai napig nem hiszi el,hogy létezik a COVID.
Aztán meg jöhet az 4-5-6-stb. hullám,mert nincsenek betartva az utasítások és rendeletek.
14/14 A kérdező kommentje:
"100% politikai hiszti. Azt is lehetett tavaly tudni, hogy idén nyárra megint szabira megy a vírus"
Honnan lehetett? Én nem követtem aktívan a híreket, én nem tudtam. Viszont akkor azt honnan lehet tudni, hogy ősztől újabb hullám?
2021. ápr. 21. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!