Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emelkedett a lélegeztetőgépen...

Emelkedett a lélegeztetőgépen lévők száma. Korai volt az iskolák nyitása?

Figyelt kérdés

2021.04.18. lélegeztetőgépen lévők száma: 1051.

2021.04.19. lélegeztetőgépen lévők száma: 1052.

Épphogy kinyitottak az iskolák, máris több ember került veszélybe. Tudtam én, hogy elhamarkodott lépés, Orbán megint elbaltázta!

Nem kellene 2 hónap teljes zárás most, amíg még nem késő?

2021. ápr. 19. 22:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%
18-as: Azért, mert hülyeségeket írt. Én is voltam karanténba és egyster megszegtrem e´s elemntem félórára sétálni. Ö már ezért engem lecsukna.
2021. máj. 16. 22:22
 22/37 anonim ***** válasza:
58%
Már tényleg agyukra ment egyeseknek a kovid, persze több éves börtön a karantén megszegéséért, miközben gyilkosságért 8-10 évet kapnak.
2021. máj. 16. 22:23
 23/37 A kérdező kommentje:
Várjátok csak ki a végét. Lesz itt majd sírás pár hét múlva, ha majd megérkezik a duplamutáns. Hiba volt nyitni!
2021. máj. 16. 22:27
 24/37 anonim ***** válasza:
61%

Ma a szeptemberi szintén vagyunk.

Rossz jósnak bizonyultál, OK.

De miért folytatod?

2021. máj. 17. 00:18
 25/37 anonim ***** válasza:
11%
A helyetekben csak átfutnám a latint, nehogy lebőgjetek, hogy nem tudjátok, mi jön a tripla után... Idegen szavakkal sokkal hatásosabban lehet riogatni... Igaz, hogy egy idő után a kutyát sem fogja érdekelni, de legalább ti mindent megtettetek, hogy évekig elnyújtsátok ezt az influenzajárványt. #hafélszmaradjonotthonTE
2021. máj. 17. 07:42
 26/37 anonim ***** válasza:
53%
Kései volt.
2021. máj. 17. 08:18
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

"Várjátok csak ki a végét. Lesz itt majd sírás pár hét múlva, ha majd megérkezik a duplamutáns. Hiba volt nyitni!"

Cumizzál duplamutánst!

2021. máj. 17. 08:24
 28/37 A kérdező kommentje:
Újra növekszik a koronavírus koncentráció a Dél-Dunántúlon!
2021. máj. 19. 19:31
 29/37 anonim ***** válasza:
69%
Úristen!!!
2021. máj. 19. 19:54
 30/37 anonim ***** válasza:
51%

Az egészben az a döbbenet, hogy már most látjuk, hogy a fertőzésen átesettek több, mint felénél vannak hosszútávú, még nem tudni mennyire maradandó egyészségkárosodások. Arról viszont kevés az adat, hogy a gyerekeknél vannak-e?

Valamelyik eszes megmondta, hogy 12 évesnél fiatalabbakat nem tervezünk oltani, de eközben azt mondja, hogy 10 éven aluliak nem jelentenek veszélyt egymásra. ugyanakkor a Heim Pálban igen sok 0-16 éves volt az elmúlt hónapokban covid fertőzéssel, súlyos tünetekkel, esetenként lélegeztetőn. Mégis mi volt a logika az iskolák nyitásában erre az egy hónapra, és mi az értelme, hogy ha már az EU is engedélyezni fogja a hat hnaposnál idősebb gyereke oltását, akkor nálunk meg még csak meg sem engedik? Vagy csak fizetős lesz?

A gyerekeket meg sem vizsgálták, hogy lett-e baja azoknak, akik átestek a fertőzésen, és erre kijelentik, hogy nem kell oltani őket, és nem jelentenek veszélyt egymásra? Mi a franc?

Komolyan, pont a gyerek életek nem számítanak?

2021. máj. 20. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!