Szerintetek direkt fogták vissza az oltások számát?
Orbán azt ígérte, hogy amint meglesz a 3.5 millió beoltott, akkor nyithatnak a teraszok. Ezt kb szerdára ígérte.
Milyen érdekes, hogy tegnap 15 ezer embert oltottak be, tegnap előtt meg 35 ezret (vagy 45-öt màr nem emlékszem). A szokásos 70-80 ezer helyett.
Így nem lesz meg a 3,5 millió szerdáid.
Milyen érdekes, hogy pont akkor van kevesebb oltott, amikor közelednénk a nyitás újabb (ezúttal talán nagyobb) lépcsőjéhez.
Nekem ez gyanús.
Így nyílván nem szerdán lesz a teraszok nyitása.
Kérdező!
Te annyira szeretnél menni teraszozni?
Igen, már október óta nem tettem ki a lábam a házból.
Csak munkába meg boltba.
Akarni nem akarom, de ha muszáj lesz a diszkrimináció miatt, akkor beoltom magam.
Egyébként elkaptam a vírust, 2-3 napig fájt a fejem kis izomfájdalom, ennyi.
Aki egészséges azt nem dönti le. Én ismerek 60+ éves embert, aki egészségesen étkezik, sportol. Stb. Elkapta a vírust, semmi baja nem lett.
Szerintem az lenne a legjobb ha mindenkit direkt megfertőznénk a vírussal, 1 hónap alatt túl lennénk rajta. Aki meg elhullik elhullik, ez idáig is így volt a természetben.
Azt sokan elfelejtik, hogy a járványnak sokkal több a közvetett károsultjai, mint a közvetlen. Hányan veszítették el a munkahelyüket? Vendéglátásban dolgózók, hotelekben dolgozók, stb.
Csak azok élnek, azok se teljesen, akik gyàrakban, vagy üzletekben dolgoznak.
Ez a szám sokkal de sokkal nagyobb, mint ahányan meghaltak a vírusban.
"Aki meg elhullik elhullik, ez idáig is így volt a természetben"
És milyen jogon tagadod meg az egészségügyi ellátást azoktól, akik fizetik a tb-t?
Mert ha mindenkit megfertőzünk egyszerre akkor úgy alsó hangon 100 rmber szorulna kórházi ellátásra egyszerre, miközben már a 15 ezer beteget is alig bírta a rendszer
Aki egészséges azt nem dönti le
Múlt héten halt meg egy 37 éves, teljesen egészséges kolléganőnk, a babájával együtt. Mondd a férjének, te paraszt, hogy aki elhullik, elhullik...
Csak nehogy Te hullj el a második körben!
Hogy lehetsz ilyen, hogy ennyire viszket a hátsód,hogy mehess?
Annyira lényeges,hogy szürcsölj a haverjaiddal valamit egy négyzetméteren?
Én meg olyat is ismerek,aki fiatal csaj,kétszer megkapta, kétszer átment rajta, harmadjára viszont lélegeztetőre került!
Soha nem tudhatod,hogy mikor mit hoz az élet!
Ha a barátaid, vagy családod közül "hullik el" valaki, akkor is így vélekednél?
Bunker.
Hullott már el valaki, és igen, így vélekedem.
A többség érdekét kell nézni nem a kevesekért.
A többség érdeke a nyitás.
Többség érdeke a nyitás.
Aha.
Meg az ilyen kis ..... -nek ,akik annnnnnnyyyira,de annnnnnyira szeretnének már szürcsizni!
Közben bámulni, meg kivihogni azokat, akiknek van egy csepp eszük,és nem ülnek oda.
MÉG NEM.
Puszika!#17-es vóóótam!
Ja, meg a #13-as!
Puszika! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!