Igazán. Szerinted mi lehet, ha állandóan a Fidesz körül hajbókol? Igazán.
2021. ápr. 18. 09:59
12/21 anonim válasza:
Szerintem nem kell ebbe is politikát belelátni. Ez csak szimplán egy nagyon szar dal, szokásos Ákosos semmitmondó klisékkel, ami mögé mindenki azt lát be, amit akar.
2021. ápr. 18. 10:09
13/21 anonim válasza:
#8, #12-nek:
A szöveg mondanivalója egyértelmű, és aki mondja, az ÁKOS!
Vajon kiknek szólhat?
Nem annyira semmitmondó, mint hiszed.
2021. ápr. 18. 10:14
14/21 anonim válasza:
A földönfutó, Gyurcsány fenyegetésére utal!
2021. ápr. 18. 10:41
15/21 anonim válasza:
Egy művész ne akarjon politizálásból élni. Egyik oldalon se. Ja, hogy Ákos soha se volt művész. Soha se volt művészet az az álköltészet és szubminőségi zene amit csinált. Zene? Zaj. A 25 éve még neki csápoló tinilányok mostanság családanyák. A rajongói kezdenek fogyni. Mostanában nem koncertezhet. Ő így biztosítja a jövöjét. Odasimul az akuális hatalomhoz. Mint a többi hozzá hasonló mű-művész.
2021. ápr. 18. 11:05
16/21 anonim válasza:
Elég undorító dalai vannak. Sajnos még mindig játsza a dalait a radió. Szóval nem szeretem a gyászos gondolatait, kifejezetten hányinger keltő. Van egy dal, ami igazán szép bonanza banzaj "sima tenyér a hátadhoz ér, csak játszik a szél" ez az egyetlen dala, amitől nem fog el a hányinger. Ez egy őszinte dal.
2021. ápr. 18. 12:07
17/21 anonim válasza:
ákos = nagyferó
2021. ápr. 18. 12:42
18/21 anonim válasza:
Á(t)kos mindig is abból élt hogy az aktuális karhatalomhoz hozzádörgölőzött. A baloldallal nem volt sok szerencséje, de ők élni hagyták a fideszes sztárokat is. Sajnos ez fordítva nem mondható el.
2021. ápr. 18. 12:44
19/21 anonim válasza:
#15 25 éve én még nem nagyon csápoltam neki, főleg nőként nem, mivel férfi vagyok 😁, mégis hallgatom a banzai-t, és a 2084-et is (többi szolóját nem bírom). Jó zenék ezek. Igaz az előbbinél, ez főleg Hauber Zsolt érdeme aki írta a számokat, és találta ki hozzá a zenét.
A banzai-ban egyébként pont olyasmik ellen van szó a dalszövegekben, mint a NER.
De hát a gazdája is köpönyeget vált néhány évenként, és az is a rendszerváltás környékén a mai maga ellen beszélt...
2021. ápr. 18. 12:53
20/21 anonim válasza:
10
Mi ebben a "propaganda"? A gyagya "dekódolás"szövegen kívül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!