Az iskolákban kötelezővé teszik a kézfertőtlenítést?
Figyelt kérdés
Lesz kihelyezve kézfertőtlenítő vagy ugyanúgy nem lesz kötelező mint az élelmiszerboltok esetében?
2021. ápr. 18. 09:28
1/8 anonim válasza:
Semmi értelme azon kívül, hogy kiszárad a gyerekek keze. Attól, hogy napi néhány kötelező kézfertőtlenítés van, attól még mindent összefogdosnak és egész nap egy légtérben vannak...
2021. ápr. 18. 09:31
2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor naponta többször, mielőtt belépnek a tantermekbe például.Ha kiszárad kiszárad,gyerekek még,túlélik.Ezt a semmi értelme-dolgot nem értem..
2021. ápr. 18. 09:38
3/8 anonim válasza:
Kérdező, az iskolákban 1 éve kötelező a kézfertőtlenítés. Ott van minden iskola bejáratánál, éppen úgy mint a testhőmérsékletet mérő eszköz is és csak az léphet be az iskolák épületébe - már hónapok óta - aki először fertőtleníti a kezét, majd megnézi a testhőmérsékletét és nem lázas.
2021. ápr. 18. 10:03
4/8 anonim válasza:
Mikor volt iskola nálunk mindenki egyből ment a mosdóba lemosni azt a fertőtlenítőt , mert olyan szaga volt mintha kukáztál volna . Rendes fertőtlenítővel szerintem nem lenne gond , de így , hogy lejárt szavatosságú wc illatú senki nem használja vagy egyből lemossa . Én is vittem szappant , hogy lemossam azt a szagot amikor nem lehet kikerülni .
2021. ápr. 18. 10:14
5/8 anonim válasza:
#4 Igen, vannak gyerekek akiknek el kell magyarázni, hogy a fertőtlenítőszer az FERTŐTLENÍT de a kosz nem viszi le ezért bizony kezet IS kell mosni.
Olyanoknál azonban ritka akik már annyi idősek, hogy ide írnak válaszokat. Ezért most veled is megteszem, ha már nyolcadikos is volt olyan akire rá kellett szólnom, hogy mosson kezet, nem elég ha fertőtlenítővel áttörli, mielőtt enni akar.
A fertőtlenítő szer célja nem az illatosítás. Nagy tételben az iskolákban alkalmazott fertőtlenítő szerek nem illatanyagot tartalmaznak, hanem fertőtlenítenek. Én sem szeretem mindegyik szagát. Ha neked nem tetszik akkor mosd meg a kezed vagy használj saját magad vásárolta és illatosított fertőtlenítő szert!
2021. ápr. 18. 10:23
6/8 anonim válasza:
Kvázi az oltási is kötelezővé tették ott - indirekt módon és kommunikációval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!