Kedves budapesti ellenzéki összefogás, miért nem kérik meg Karácsony Gergelyt, hogy ilyen fertőzésekkel terhelt időszakban fertőtleníttesse az aluljárokat a tereket és helyeztessen ki kezfertőtlenítőket a metró és busz megállókba?
Nem trollkodás a kérdés!
Ha Gergely eltudja költeni a pénzünket a korábbi 3 helyett 5 főpolgármester-helyettes bérére, akkor a közterületek higiéniára is gondolhatna!!!
Orbán miatt van a vírus!!!!
Monyon le,monyon le.
Előző ne beszélj marhaságokat!
Mi bajod van a Kormánnyal?
2002-2010 között az MSZP eladósította az országot!
Karácsony szedje össze magát és legyen egy tiszta higiénikus fővárosunk!
Ez azért van, mert a fidesz nem ad pénzt. Meg Tarlós is hibás, mert nem építette ki ennek azinfrastruktúráját.
Nekem jobban vág az eszem, mint a demagóg ellenzéknek. Én a légkondi ügyből is ki tudtam volna vágni magam. Ráfogtam volna a koronavírus fertőzésre a légkondi elmaradását is és a fűtési támogatás elmaradását is.
De nem baj! Majd kihirdeti a korona vírus vészhelyzetet!
(Mellesleg a kínos kérdéseket, amire nincs kottájuk úgyis trollkérdésnek minősítik. A genetikájuk ilyen. Mindig fentről várják el, hogy miről, mit gondoljanak)
Legyenek szívesek gondolkozni!
Megválasztották Karácsony urat és semmit nem tesz a város higiéniájáért!
Nem lehet megszokni a mocskot!
Nem csak Karácsony hibája az, hogy förtelmes a kosz, hanem azoké akik megválasztották!!!
Vírusos időben fertőtleníteni kell, pénz van rá!!!
Szégyellje magát mindenki aki Karácsony utat választotta meg!
8
Egyetértek!
Falun van erre egy mondás:
"Suba a subához!..."
Kedves #9 igazad van! 😊
Suba a subàhoz, guba a gubához!!! Milyen igaz!
Az érdemi munkát nem igen ismerő, kiváló jólétben élő mégis sértett, magát sokszor liberális értelmiséginek nevező kommunista szavazók rábízták a fővárost egy koncepciótlan, köpönyeg forgatóra! 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!