Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter miért lenne...

Jakab Péter miért lenne alkalmas miniszterelnökek?

Figyelt kérdés

Amit tud, hogy alpárian beszól Orbánnak, hogy krumpi, száraz tészta, parizer, lókupec, stb. Attól függetlenül, hogy lehet igaza van, lehet hogy vicces, de így viselkedne egy miniszterelnök? Én nem tudom komolyan venni, olyan mintha egy fusztrált fotelhuszárt látnék, aki kitombolja magát, de ennyi.

Tud Jakab angolul? Képes lenne a nagyhatalmak vezetőivel leülni, gazdasági tárgyalásokat levezetni a világ nagy cégeinek vezetőivel? Mert szerintem kevés hozzá.

Dobrev és Márki-Zay legalább kompetesnek mondható, de Jakab nálam tényleg alkalmatlan kategória.

Most tényleg parizerezés miatt lett ennyire népszerű, a választóknak ennyi elég, hogy a kamera előtt mond pár proliságot?

2021. ápr. 17. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

"Sokkal fontosabb, az embereknek eltudja adni, eltudja velük hitetni amit mond, tesz, hogy az jó nekik, az országnak."

Na ez a nagyon elszomorító. Az emberekkel el kell hitetni, hogy ez meg az nekik jó? Mert ők önmaguktól nem tudják, hogy mi jó nekik, meg mi nem jó? Éppen ez a baj a politikával, hogy mindig meg akarják mondani, mi jó nekünk meg mi nem. Mintha mi nem tudnánk.

2021. ápr. 20. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
A magyar emberek túlnyomó része nem tudja, de azt hiszi, hogy tudja.
2021. ápr. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!