(Fideszes) nemzeti keresztények! Hogy viszonyultok a kínai Fudan egyetem Budapestre telepítéséhez?
Hogy lehet összeegyeztethető egy kommunista diktatúra egyetemének idehozatala (ráadásul fél billió forintnyi kínai hitelből), azokkal a keresztény/nacionalista eszmékkel amikre hivatkoztatok az elmúlt években?
Elsősorban saját megfejtéseket várnék, de ha nincs más, akkor jöhet a kormány lakájmédiájának narratívája is.
8 Nabib
És mi baj van azzal, hogy nem akarunk kínaiakat Mo-ra? Mi abban a rasszista?
Aki kínai egyetemre aka járni, mehet Kínába, az miért nem jó neki?
Attól függetlenül, hogy kommunista vagy ezotérikus, vagy liberális, vagy akámilyen egyetem/oktatás/akármi is legyen az.
A közpénzt részéről: inkább akármilyen egyetem épüljön, mint egy újabb stadion.
A kémkedés részéről: megmosolyogtató, hogy egyesek szerint a kínaiaknak egyetemet kell építeni ahhoz, hogy kémkedni tudjanak. Ennél egyszerűbb megoldások nyilván nem léteznek :-))
Összességében nem támogatom de nem is ellenzem. Nem tudom mi ezzel a probléma. Ez egy méregdága képzéseket indító egyetem lenne, ahova nagyon sok (fizetős) külföldi diák érkezne. Ők a pénzüket is itt költenék el, ami jót tesz a gazdaságnak.
Az ellenzék részéről kicsit azt érzem, hogy csak azért jajgatnak, mert a kormány hozza ezt a projektet.
Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa meg a MNB főtanácsadójává vált a kínai fudanról hazaküldött propagandistát, hogy MI A CÉLJUK a fudánnal. 50 perc, de megéri.
A Németh Levente karrierjét is érdemes leellenőrizni.
Kérdező: a fideszesek többsége maximum műkeresztény!
Mint a gazdájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!