(Fideszes) nemzeti keresztények! Hogy viszonyultok a kínai Fudan egyetem Budapestre telepítéséhez?
Hogy lehet összeegyeztethető egy kommunista diktatúra egyetemének idehozatala (ráadásul fél billió forintnyi kínai hitelből), azokkal a keresztény/nacionalista eszmékkel amikre hivatkoztatok az elmúlt években?
Elsősorban saját megfejtéseket várnék, de ha nincs más, akkor jöhet a kormány lakájmédiájának narratívája is.
Nem vagyok benn biztos, hogy ez az egész jól fog elsülni, ha tényleg igaz, hogy az építésben magyar cégek egyáltalán nem vehetnek részt...
Az építési telket is ingyen adja az állam, az építési anyagokat is Kínából hoznák.
Itt van ez a kémkedés dolog is...
Ha értelmes és színvonalas szakok vannak az egyetemen, jó oktatókkal, az akár még jól is elsülhet, viszont a magyar egyetemeknek nem jó, ha a legjobb hallgatóikat halásszák el..
#2 Köszi a választ.
3# Sajna a kényes témáknál mindig eltűnnek...
#4-es!
Nem tudom mennyire számítok nemzetinek, meg vagyok keresztelve, szóval keresztény az vagyok.
Pár éve volt hír, hogy Tóth Bertalan az MSZP-ből Kínában járt, a kommunista párt hívására.
Itt van Újhelyi véleménye:
Lehetne örülni a Fudannak is meg a Belgrádi vasútnak is, csak az az érzésem van, hogy nagyon rosszak a feltételek.
8-as gondolkodása:
- Nem akarom, hogy 500 milliárd forintból építsenek egy full komcsi kémbujtató egyetemet Magyarországon.
- RASSZISTA VAGY!!!4!!
Szerintem a 8-as nincs tisztában a szavak értelmével!
Fidelitaszos a szerencsétlen, úgyhogy nem tehet róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!