Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na kedves fideszesek, ehhez...

Na kedves fideszesek, ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2021. ápr. 16. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem írnál ki egy kérdést? Mert ez nem az.
2021. ápr. 16. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem megbántva senkit, de ez a Pedagógusok Szervezet kicsit ilyen Nyugdíjasok Szakszervezete-Ifjúsági Tagozat effekt. Mindenhez is értünk, miközben lelkesen végigjárjuk a ranglétrát, amit anno Kádár János bácsi ígért nekünk a krumplileves mellé.

Milyen meglepő, hogy a soron kívüli oltás felvételekor nagyobb volt a lelkesedés. Egy párhuzamot állítva pl. hinném, hogy gerinc volt a jele az óvodában annak, aki pl. egy MÁV pénztár előtti kígyózó sorban előretolakszik, hogy neki 3 perc múlva megy a vonata, majd a jegyvásárlást követően még betol egy cigit, majd látványosan ráérősen ül fel az egyébként negyed óra múlva induló szerelvényre.

2021. ápr. 16. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Tiszta ciki. Szomszédom nem fog ráérni egész nap kertészkedni.
2021. ápr. 24. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

PDSZ: Szélsőbaloldali politikai szervezet, ami sem a tanárok, sem a diákok érdekeit nem képviseli.

MOK: Szélsőbaloldali politikai szervezet, ami sem az orvosok, sem a betegek érdekeit nem képviseli.

Ezzel le is zártuk ezt a kérdést is, meg a hozzá hasonlókat is. Sztálin meg Kádár nagyon régen elrohadt már, megették őket a kukacok. Felejtsük már el őket végre!

2021. ápr. 24. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
31%

Minden drága válaszolónak címezném:

Én gimnazista vagyok,egy viszonylagosan sok diákos,magasan kvalifikált iskolában. A tanáraink közül ha jól tudom 6-ot oltottak be. Minap az osztályfőnökömmel beszélgettem,és tőle tudom hogy még senki nem szólt egy árva mukkot sem nekik arról hogy mikor-hogyan-hányan fogják lefertőtleníteni az érettségizők után az iskolát. Így akarnak több mint 600 gyereket visszaengedni május elején. Most kinyitottak az éttermek,teraszok. Én egészen biztos vagyok abban hogy robbanni fog a járvány. Sajnos.

De a vezetőségnek most az a fontos hogy a foci EB-re lehessen mindent nyitni.

Ennyit szerettem volna,köszönöm a figyelmet!

2021. ápr. 25. 10:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tanáraid közül 6-an kaptak oltást, az azt jelenti, hogy ennyien kérték. Az oltás elutasítása egy legitim döntés, ez esetben egyénileg kell vállalni a következményeit. Az nem opció, hogy nem kérünk az oltásból és emellett hisztériázunk újabb szigorításokért, lezárásokért, a két diskurzus egymással ellentmond. A labdarúgó Európa-bajnokság idekeverése sem releváns, hiszen az UEFA-t pont nem érdekli, hogy a magyar ifjú titánok éppen online tanultak-e vagy jelenlétiben az EB-t megelőző öt hétben. Továbbra is június végén megrendezett eseményről beszélünk.
2021. ápr. 25. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!