Nem megbántva senkit, de ez a Pedagógusok Szervezet kicsit ilyen Nyugdíjasok Szakszervezete-Ifjúsági Tagozat effekt. Mindenhez is értünk, miközben lelkesen végigjárjuk a ranglétrát, amit anno Kádár János bácsi ígért nekünk a krumplileves mellé.
Milyen meglepő, hogy a soron kívüli oltás felvételekor nagyobb volt a lelkesedés. Egy párhuzamot állítva pl. hinném, hogy gerinc volt a jele az óvodában annak, aki pl. egy MÁV pénztár előtti kígyózó sorban előretolakszik, hogy neki 3 perc múlva megy a vonata, majd a jegyvásárlást követően még betol egy cigit, majd látványosan ráérősen ül fel az egyébként negyed óra múlva induló szerelvényre.
PDSZ: Szélsőbaloldali politikai szervezet, ami sem a tanárok, sem a diákok érdekeit nem képviseli.
MOK: Szélsőbaloldali politikai szervezet, ami sem az orvosok, sem a betegek érdekeit nem képviseli.
Ezzel le is zártuk ezt a kérdést is, meg a hozzá hasonlókat is. Sztálin meg Kádár nagyon régen elrohadt már, megették őket a kukacok. Felejtsük már el őket végre!
Minden drága válaszolónak címezném:
Én gimnazista vagyok,egy viszonylagosan sok diákos,magasan kvalifikált iskolában. A tanáraink közül ha jól tudom 6-ot oltottak be. Minap az osztályfőnökömmel beszélgettem,és tőle tudom hogy még senki nem szólt egy árva mukkot sem nekik arról hogy mikor-hogyan-hányan fogják lefertőtleníteni az érettségizők után az iskolát. Így akarnak több mint 600 gyereket visszaengedni május elején. Most kinyitottak az éttermek,teraszok. Én egészen biztos vagyok abban hogy robbanni fog a járvány. Sajnos.
De a vezetőségnek most az a fontos hogy a foci EB-re lehessen mindent nyitni.
Ennyit szerettem volna,köszönöm a figyelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!