Mi indokolja a 3,5 milliós oltottságnál a nyitást?
Figyelt kérdés
Értem, hogy nem teljesen nyitnak, illetve a vendéglátósok hatalmas bajban vannak. Ez rendben van.
Viszont miért tesznek úgy, mintha most ez a szám olyan nagy dolog volna?
Március 18-án még kevesebb, mint 1,5 millió ember kapta meg az oltást. Ez nagyjából azt jelenti, hogy 2 millió ember közülük vagy egyátalán nem, vagy csak részben védett.
A nyitás nem, a kommunikáció inkább zavaró, felelőtlenség úgy tenni, mintha ez a tömeg már védett lenne...
2021. ápr. 16. 15:31
11/14 mindentudó99 válasza:
3.5 és 4 milió között alig van különbség. Kb 4 milióan regisztráltak csak mondtam valamit. Nem tudom pontosan. Na ha most az orvosok azt tanácsolnák 4.5 miliónál nyissunk de nem is regisztráltak annyian akkor már soha többé nem lesznek nyitott éttermek?
12/14 anonim válasza:
Mi indokolja, hogy több, mint 2 éve élet helyett csak korlátozások között vegetálunk, mégis rekord számban haltak meg nálunk, többen, mint Svédországban, vagy Oroszországban, ahol kb korlátozások sincsenek.
13/14 anonim válasza:
Az indolkolja, hogy OV ezt mondta, nem elég ez kérdező? Amúgy meg a nyitás annyi lesz, hogy a teraszok kinyithatnak és nem kell plusz pénzt fizetni értük.
14/14 anonim válasza:
#12 azért ennyire nem kellene elszállni.
Az a "több, mint 2 éve" az éppen hogy 1 évet jelent ám a valóságban, és nem is volt végig zárva minden, nyáron pl. semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!