Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazaban, hiszek egy isteni orok igazsagban, hiszek Magyarorszag feltamadasaban. Amen. Mit gondolsz, amikor ezt hallod?
értem. jó lesz!
azért engedd meg nekem, hogy rövidítsek, hiszen te is "érted miről beszélek" neked "ez a legnagyobb problémád?"
inkább gondolkodjunk azon hogyan lesz újra nagy mo.
tervek hölgyek urak?
"A Jobbiknak kellett volna gyoznie,de hat,az emberek tobbsege hitt a fidesznek....a Jobbik az egyetlen esejunk....de en ha tehetnem forradalmat csinalnak erte,es,akkor kiderulne,hogy ki milyen magyar!"
Naiv vagy kérdező. De majd egyszer kinövöd, ha megnősz...
Kedves 20:42,
Te vagy a naív és buta!
A Jobbik az egyetlen "esejunk".
Úgy "csinálnák" most egy palacsintát.. piros-fehér-zöld töltelékkel.
Szebb Jövőt!
Kedves Kérdező!
Neked nem tűnt fel, hogy Nagy-Magyarország mai területén egy halom nem magyar ember van? Őket is mind hozzánk akarod csatolni?
Persze, elméletileg meg lehetne csinálni, de kb. egy olyan polgárháborús konfliktus lenne belőle mint anno Jugoszláviában, és jó esetben a háború végén több millió halott után megmaradnának a magyar lakta területek.
Sokkal normálisabb és reálisabb az ETNIKAI REVÍZIÓ vágya!
Azt még én is támogatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!