Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazaban, hiszek egy isteni orok igazsagban, hiszek Magyarorszag feltamadasaban. Amen. Mit gondolsz, amikor ezt hallod?
Figyelt kérdés
En egy delvideki magyar vagyok,aki szereti a hazajat,es nem szegyenli,hogy magyar,es nagyon nagyon boldog lennek,ha Nagy-Magyarorszagon,minden magyar boldogan elhetne eggyutt.Kivancsi vagyok arra,hogy egy Magyarorszagon elo magyar mit erez a hazaja irant,hogy mennyire erzi magat magyarnak...2010. aug. 21. 18:55
21/51 A kérdező kommentje:
Csonka Magyarorszag nem orszag,Nagy Magyarorszag mennyorszag!!!
2010. aug. 21. 20:09
22/51 anonim válasza:
De jó csaj lehetsz! Feljössz? :D
23/51 A kérdező kommentje:
20:09
Bocsi,de szerintem nem ez a legnagyobb bajod....neked nem mindegy,hogy en ekezettel vagy ekezet nelkul irok??igy is tudod,hogy mit irok....vagy csak szandekosan akartal ba*szogatni,mert magyar vagyok....nem tudom...sajnalom ez van!
2010. aug. 21. 20:12
24/51 A kérdező kommentje:
20:11
Attol fugg hova.....
2010. aug. 21. 20:13
25/51 anonim válasza:
"vehetnél egy billentyűzetet amin vannak ékezetek.."
az igen... ennyi? ha nem tűnt volna fel épp Szerbiából ír
na mindegy tényleg ... nyugi 1x majd újra össze lesz csatolva Magyarország... igaz lehet a főváros Belgrád lesz :D
26/51 A kérdező kommentje:
Neharagudj,de ne hivjatok Delvideket "szerbianak",sem "vajdasagnak"...koszonom szepen
2010. aug. 21. 20:15
27/51 A kérdező kommentje:
*Neharagudjatok
2010. aug. 21. 20:16
28/51 Prímás Lancelot válasza:
írtam én már előtte is, keresd meg azt is ha kevésnek tartod. de most ez is eszembe jutott.
amúgy jó lesz ha össze lesz csatolva mo. ?
29/51 A kérdező kommentje:
Itt Delvideken a szerbek meg az ekezetet is sajnaljak a magyaroktol...zsidok,meg szerencse,hogy a levego ingyen van xD
2010. aug. 21. 20:20
30/51 A kérdező kommentje:
Kerlek ne roviditsunk,ne csonkitsuk meg e szep nyelvet,mint peldaul m.o.....Nagy Magyarorszag.
Es igen jo lesz...
2010. aug. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!