Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetik, hogy csak...

Ha bevezetik, hogy csak védettségi kártyával lehet bemenni rendezvényekre, akkor mi lesz a külföldön élőkkel?

Figyelt kérdés
Mert ez ugye magyar sajátosság, magyar kártya. Külföldön élők értelemszerűen nem rendelkezhetnek evvel. Mi lesz ha hazalátogatok, és el akarok menni valami rendezvényre?

2021. ápr. 16. 13:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9: Azért, mert tudod, az ember néha haza is látogat. És én mindig elmegyek otthon rendezvényekre is.

Látom, prolivonzó kérdést tettem fel.

2021. ápr. 16. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
De minek jössz haza ebbe a hanyatló országba? Itt fesztiválok is biztos rosszak, nyugaton nincs fesztivál, hogy oda járj?
2021. ápr. 16. 14:09
 13/20 A kérdező kommentje:

13: Figyu, én sehol nem írtam semmi hanyatló országról, te kezdtél beszólogatni az 5-ösödben. Feltettem egy teljesen egyszerű, normális kérdést.

Tudod, attól, hogy külföldön élek, még nem tagadom a magyarságomat, és az otthoni kultúrális dolgok hiányoznak.

2021. ápr. 16. 14:14
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Igen, igen véletlen se egy propaganda kérdés volt arra célozva, hogy itt diszkrimináció van amit persze okosan be is tettél a témakörökhöz.

#diszkrimináció

2021. ápr. 16. 14:22
 15/20 A kérdező kommentje:

14: Mert talán nem az?

És tényállás, hogy egyre gyakrabban emlegetik, hogy majd csak a védettek mehetnek be, de a kérdésemben szereplő dologról valahogy nem ejtenek szót.

2021. ápr. 16. 14:31
 16/20 A kérdező kommentje:
Bár azon nem vagyok meglepve, ha vannak egybites prolik, akik fullon támogatnák azt, hogy mostantól Magyarországon csak az ott élők mehessenek be rendezvényekre. Sőt, az ilyeneknek az se lenne ellenére, ha többé be se tehetnék a lábukat. Az már nem jut el az agyukig, hogy a külföldi turizmusnak is hatalmas szerepe van a gazdaság működésében.
2021. ápr. 17. 07:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: akkor látogass haza, ha már be vagy oltva, ennyi. Oltatlanul akarsz tömegrendezvényre járni másokat fertőzni? Vagy megfertőződni?
2021. máj. 7. 10:22
 18/20 A kérdező kommentje:
17: Ha kiderülne, hogy augusztustól (amikor haza tervezek látogatni) már tényleg nem kell védettségi igazolvány, akkor bolond lennék oltatni.
2021. máj. 7. 10:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért lennél bolond? Szerinted máshol nem kaphatod el a vírust?
2021. máj. 7. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Tulajdon képen meg van a saját nyomorunk.

Egyszerűen leszarjuk a másét.

2021. máj. 7. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!