Ha bevezetik, hogy csak védettségi kártyával lehet bemenni rendezvényekre, akkor mi lesz a külföldön élőkkel?
Az speciel nálam még nincs eldöntve, hogy akarok-e oltatni.
De amúgy mi van akkor, hogy ha ott ahol én élek, gyatrábban halad az oltás, és augusztusra, mikor hazamegyek, még ha akarom, se kaphatom meg? Akkor így jártam, odahaza nuku rendezvénylátogatás?
1: Eddig a teszteléses beengedés láthatólag fel sem merült.
ma 13:21
A te bulizási jogod mindennél előrébb való, nem is tudom hogy lehetnek ilyen felelőtlen politikusok szerte az EU-ban akiknek fontosabb az emberélet mint az hogy Gipsz Jakab mehessen rendezvényekre.
Akkor így jártál, sajnos itt a hanyatló romba döntött Magyarországon jobban halad az oltás mint nyugaton. De hát ha valaki odaköltözik mert itt olyan rossz akkor haza se kell jönni. Ott biztos jobb fesztiválok vannak.
"Ha bevezetik, hogy csak védettségi kártyával lehet bemenni rendezvényekre, akkor mi lesz a külföldön élőkkel?"
ha valaki külföldön él akkor miért zavarná őt, hogy ITT nem tudNA bemenni egy rendezvényre?
Nincsen itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!