Szeritned folyamatosan nyitni fognak, vagy lesz itt még gebasz a vírussal és korlátozás?
Igen, szerintem folyamatosan nyitni fogunk, nyilván az átoltottság függvényében.
De hogy miért gondolom
?? Hát azért, mert aki védettséget szerzett BÁRMILYEN vakcina által már idehaza ( pedig elég sokan vannak), azok kevesebb mint 1 százaléka lett beteg!!! Hoppá...
De másik vonalon, konkrétan azt egészségügyben is próbáltam értékelhető adatokat szerezni, hát konkrétan a helyben covid osztályon dolgozó szakemberek ( orvos, ápoló) közül EGY covidos megbetegedés sincs....
Szerintem nyitni akarnak. Megy a tologatás meg a szerencsétlkedés, hogy mikor nyissanak az iskolák, de politikailag vállalhatatlan lenne, ha mindent vissza kéne zárni júniusban és csődbe is menne végleg a vendéglátàs.
Nem fogják tudni elmagyarázni a saját szavazóiknak sem, hogy van mondjuk 4 millió oltott, de nem mehet senki sehova. Azért mennek sokan oltatni, hogy szabad nyaruk legyen, gondolatod a felháborodást. Most sokan tényleg nem mernek tömegbe/edzeni/családi összejövezelre menni, de ha elmúlik a félelem, akkor ezek az emberek is elkezdik majd kijátszani a szabályokat.
"nincs oka a korlátozásoknak, hogyha a veszélyeztetetteknek módjuk van a védekezésre"
Mire gondolsz? Hogy módjuk van bezárkózni és ki se mozdulni?
"nincs oka a korlátozásoknak, hogyha a veszélyeztetetteknek módjuk van a védekezésre"
Ugyanis a veszélyeztetett ha sétál az utcán és te maszk nélkül vagy mellette, akkor nincs rá módja, így jó a maszk.
"Miért vagytok olyan biztosak benne, hogy ősztől újra zárás jön és nem a régi életünk?"
1.fent kell tartani a rettegést;
2. jövőre választások lesznek, és a fideszbirkáknak lehet mondani, hogy sikeresek a védekezési intézkedések;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!