11/14 anonim válasza:
Én bírom. Elég heves a vérmérséklete, de azért emberelni is tudja magát. Meg azt lazán megjátsza hogy elmegy ellenzékiekhez interjút adni. A Csörtében kifejezetten jókat szokott vitatkozni.
12/14 anonim válasza:
"Gajdics Ottó egy nagyon jó újságíró, sokat tapasztalt jobboldali ember. A vérmérséklete nagyon heves, ezét nem is igazán sikeres a közvetlen, kamera előtti szerepléseivel, mert a hazugságokkal, hülyeségekkel nagyon fel lehet idegesíteni fél pillanat alatt. A cikkei, írásai nekem tetszenek, szerintem jók, de a határozott véleménye miatt nagyon megosztó személyiség, vagy kedveli valaki vagy nagyon utálja.
A szerkesztői munkáját nagyon jól végzi."
Mit végez jól? A fizetett propagandát és a fizetett uszítást? Ha valakinek ez tetszik, akkor vagy elmebeteg, vagy orránál fogva vezeti egy propagandista.
13/14 anonim válasza:
Ő a fideszesek low budget Puzsérja.
14/14 anonim válasza:
Nagyon jó újsàgíró. Az igaz,hogy elèg heves vèrmèrsèkletű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!