3/14 anonim válasza:
Nem hulye ember, csak tul feszulten adja elo magat.
4/14 anonim válasza:
Nem hülye de egy undorító mocskos propagandista. Azért kapja a pénzét, hogy uszítson minden ellen ami nem Fideszes és nyalja a Fidesz seggét.
5/14 anonim válasza:
Lelkes Ifjú Gárdista volt!😂
6/14 anonim válasza:
Fogalmam se volt arról kicsoda, amíg nem láttam egy elég részletes interjút vele, egészen addig teljesen normálisnak tűnt amíg Bayershowról nem mondta, hogy egy vicces, szórakoztató műsor.
7/14 anonim válasza:
Ha leírnám, nemcsak innen tiltanának ki, hanem Magyarországról is.
8/14 anonim válasza:
Gajdics Ottó egy nagyon jó újságíró, sokat tapasztalt jobboldali ember. A vérmérséklete nagyon heves, ezét nem is igazán sikeres a közvetlen, kamera előtti szerepléseivel, mert a hazugságokkal, hülyeségekkel nagyon fel lehet idegesíteni fél pillanat alatt. A cikkei, írásai nekem tetszenek, szerintem jók, de a határozott véleménye miatt nagyon megosztó személyiség, vagy kedveli valaki vagy nagyon utálja.
A szerkesztői munkáját nagyon jól végzi.
10/14 anonim válasza:
A kommunista ifjúsági szövetség rohamcsapata volt, rendezőgárdaként léptek föl fiatalok összejövetelein. Pl. az Ifjúsági Parkban, az angyalföldi melós gyerekek h*lyére verték őket, letámadták a kiérkező rendőröket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!