Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez miért van így?

Ez miért van így?

Figyelt kérdés

A jobboldali szavazók rajonganak Putyin és Ping elvtársért...

Ez valami vicc?

Kína és Oroszo= rezsim rendszer

Kínában pontrendszer van, ha nem vagy hű a rendszerhez diszkriminálnak.

Kedves jobbosok, szélsőjobbos, ti is hasonló rendszert akartok? Netán a következő lépcsőfokot a chipet is támogatnátok, ahol akinek nincs, és nem is veszi fel, az börtönt kap?

2021. ápr. 15. 11:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

"Akárhogy is, azzal kezdtem, hogy meg lehetne győzni engem. "

Igen. Ezt hazudtad az elején.

Aztán megmutattad hogy semmit nem vagy hajlandó minimális szinten sem átgondolni, elfogadni, csak nyomod a hazug ballib mantrákat. Pont mint most is.

2021. ápr. 15. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont reagálnék a vakcinás dologra.

Nem tudjuk, hogy ők jutottak-e hozzá áron alul, vagy mi áron felül, mivel csak rólunk és róluk van infó arról, hogy mennyibe kerül.

Lehetséges, hogy Fidesz mutyiról van szó.

Lehetséges, hogy Senegalt más dolgok is kötik, amiért cserébe ennyiért jutott hozzá, pl.: a szállítási határidő nagyon magas, vagy építeni kell a kínaiak számára valamit a saját költségükön, vagy akármi.

A kínai vakcinákat megvenni valószínűleg jó befektetés volt, még ha dupla áron vettük, akkor is. Az a vakcina a legdrágább, ami nincs.

Napi 25millio USD-be kerültek az országnak a korlátozások, ha abból indulunk ki, hogy mennyi volt a 2020 és 2019 közötti GDP különbség. És 2020-ban valamennyi növekedés is várható lett volna, tehát ez több.

Ha a kínai vakcinák maitt 1 héttel kevesebb ideig vagyunk bezárva már megérte.

Amúgy az EU a Pfizert kezdetben 12 dollárért vette. A legújabb szerződésben 23 dollár.

2021. ápr. 15. 15:38
 23/24 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy Senegalt más dolgok is kötik, amiért cserébe ennyiért jutott hozzá, pl.: a szállítási határidő nagyon magas, vagy építeni kell a kínaiak számára valamit a saját költségükön, vagy akármi"

Legértelmesebb válasz a témában eddig, köszönöm.

UI.: remélem elegen tudjátok, hogyha pontozó hadjáratot indítotok, attól még nem változik a valóság.

2021. ápr. 15. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

A lepontozásokkal meg ne foglalkozz, ebben a kategóriában ez megy.

Korábban nekem is 4 pipám volt, mikor a Tudomány kategóriában nyomtam, mióta idejöttem lecsoffadt rendesen.

2021. ápr. 16. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!