Nemzeti radikális szavazók! Árulásnak tartjátok, hogy a Jobbik összefogott és közös listán indul a balliberális pártokkal (köztük a Gyurcsány Ferenc vette DK-val is)?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 10:33
11/28 anonim válasza:
#4, #5-nek:
"ellenfelek vannak, nem ellensegek!!!"
Ezt a fideszesek, Kövér elvtárssal az élen már elqrták!
Mit vártak?
Amilyen az adjon-isten, olyan a fogadj-isten!
"Nemzeten belul nincs ellensegeskedes ..."
Idézem neked Kövér elvtárs szavait:
" Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része,"
Tehát milyen jogon szólsz rám? Én az elvtársad szerint nem vagyok a nemzet része, tehát tekinthetem ELLENSÉGNEK!
12/28 anonim válasza:
Mint ahogy ő is annak tekint ...
13/28 anonim válasza:
Pár éve még nyilas söpredéknek nevezte Vadai Ágnes a Jobbikot. Mostmeg nagy puszipajtások.
14/28 anonim válasza:
13
A pár évvel ezelőtti Jobbiknak már semmi köze ideológiailag a mostanihoz.
15/28 anonim válasza:
A tény, hogy mind a bal, mind a volt szélsőjobboldali szavazók elfogadtak egy ekkora és ilyen rövid idő alatt bekövetkező pálfordulást, önmagában mutatja, hogy mekkora egy erkölcstelen kétarcú szemétláda a magyar nép többsége.
16/28 anonim válasza:
Ezt a vidám és boldog ellenzéki kerekasztalt két dolog tartja össze: a gyűlölet és a hataloméhség
17/28 anonim válasza:
Még szerencse hogy fideszes oldalon a hataloméhség és a gyűlölet szikrája sem lelhető fel.
18/28 anonim válasza:
17-es:
Ez egy igencsak ostoba megközelítés.
Ha így is van, ez igazolja a jelenlegi ellenzék „tiszta szándékát”?
19/28 anonim válasza:
Pusztán arra kívántam rávilágítani, hogy Orbán hataloméhségéhez és gyűlöletkeltéséghez (Soros, EU, migránsok, Brüsszel..) képest az ellenzék eltörpül.
20/28 anonim válasza:
Nem kedves 19-es.
Te a saját Orbán-és Fidesz-fóbiádra próbáltál rávilágítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!