Mészáros mért nem az első Orbán kormány idején szerezte a milliárdjait? Az egész Mészáros jelenség mégis csak egy lejárató kampány?
Az "Azért nyeri Mészáros a közbeszerzéseket sorozatban" szövegtől kezdve a kérdésed egy demagóg szöveg. Rengeteg panasz lenne a munkáira ha meg mernének szólalni a megrendelő állami szervek képviselői. Ha annyira piaci áron dolgozik akkor miért kell évekig pereskedni a szerződések adatainak nyivánosságáért, ha egyáltalán nincs épp titkosítva a szerződés "nemzetgazdasági érdekre hivatkozva".
Azzal hogy legyen magyar tőkés réteg teljesen egyet tudok érteni. De olyan tőkés rétegre lenne szükség amely a szabad piacon is megállja a helyét és magas hozzáadott értékű export képes termékeket tud előállítani.
Jelenleg az a helyzet, hogy a fidesz által létrehozott magyar tőkésréteg szépen gazdagszik a közpénzekből (persze itt nincs EXTRA profit csak a bankoknál). Az állami pénzek nélkül ezek a vállalkozások életképtelenek. Itt a súlyos probléma.
"Van abban valami - vonatkoztassunk el az Orbán fóbiától - hogy második Orbán kormány olyan lehetőségeket teremtett, ami miatt a magyar cégek szekér kereke jobban forog."
Ezeket a csoda jó lehetőségeket pedig hogyhogy nem Tiborcz, Mészáros és Rogán veszik észre a legjobban. Milyen furcsa.
"Ezeket a csoda jó lehetőségeket pedig hogyhogy nem Tiborcz, Mészáros és Rogán veszik észre a legjobban. Milyen furcsa."
panelból gazdasági ügyekben ordibálók csak ezeket az emberek veszik észre, milyen különös
A pénz jelentős részét ezek az emberek és a családjuk és a haverjaik és a haverjaik családja viszi el.
Milyen különös.
"Az "Azért nyeri Mészáros a közbeszerzéseket sorozatban" szövegtől kezdve a kérdésed egy demagóg szöveg. Rengeteg panasz lenne a munkáira ha meg mernének szólalni a megrendelő állami szervek képviselői. Ha annyira piaci áron dolgozik akkor miért kell évekig pereskedni a szerződések adatainak nyivánosságáért, ha egyáltalán nincs épp titkosítva a szerződés "nemzetgazdasági érdekre hivatkozva"."
Gondolod hogy más országokban vagy nyugatabbra minden nyilvános, akiknek van hozzá joguk pedig nem férnek hozzá a szerződésekhez? Egyeseknek az a feladatuk van hogy szakmájuktól teljesen elrugaszkodva olyan dolgokkal rágalmazák meg a másik oldalt amiről azt sem tudják eszik vagy isszák. Másoknak pedig ez. Én sem értek hozzá viszont tudom hogy a tényfeltárónak csúfolt újságírás, a közbeszerzések és az igazságszolgáltatás, korrupció mint büntetőjogi fogalom teljesen különböző hataskörök. Alma és körte ha úgy jobban tetszik. Ezért nem csoda, hogy vannak "titkos szerződések."
Mit szólnál hozzá ha a munkáltató hó végén a kezedbe nyomna valamennyi pénzt. És az elszámolás, a bérpapír ? Hidd el miden rendben van bízz meg bennem. Nem kell látnod a papírokat.
Nekem ilyen érzésem van a közpénzek elköltésének kapcsán. De én inkább szeretném a saját szememmel látni azokat a számokat.
"A pénz jelentős részét ezek az emberek és a családjuk és a haverjaik és a haverjaik családja viszi el.
Milyen különös."
az összes beszerzés 5%-át viszik el
igen, én is úgy érzem, hogy a baloldali hazugsággyár ezzel szemben aránytalanul sokat ordibál mégis
minden közbeszerzés nyilvános, persze a panelprollancs csak üvölt, mert valójában csak a szája nagy egyébként nem ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!