Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebben az országban mindenki...

Ebben az országban mindenki lop, csal, hazudik. Vajon miért?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ebben az országban a fent felsorolot tevékenységek száma kiemelkedően magas?

Épp a napokban beszéltünk erről.

Anyám anno a honvédségnél dolgozott. Pénzügyesként látta, hogy mi folyik ott. Mindenki lpott, de szinte mindent. Még az ócska bakancsot és nadrágot is elvitték. Trükközött mindenki...

Most egy önkormányzatnál van, szokta mesélni, hogy a polgármester miket művel... undorító.

Sőt ha beszélek a barátaimmal, az ő munkahelyükön is ez van. Pláne állami cégeknél. Ott van az a Tesco titok c. könyv. Ha csak a fele igaz, már siralmas. Magyar ember tol ki a magyar emberrel... Nem fér a fejembe, hogy ezek után miért magasztalják annyira a magyarokat különböző politikai pártok? Én nem akarom azt elhinni, hogy itt csak a külső ok miatt ilyen sz*r a helyzet. Nem hinném, hogy ak ülföldiek és az agyon zsidózott politikusok tehetnek mindenről. Tök jó, hogy eufemizáljuk a magyarokat azzal, hogy a vezetőket, politikusokat külföldieknek tituláljuk, ezáltal megmagyarázva és levéve a felelősséget a magyar emberekről.

Épp most néztem, hogy az egyetemi kollégiumba milyen emberek kerültek be. Sok csóró ismerősöm nincs bent, sok hiper gazadag pedig igen, mert ők trükköztek a papírral.

És még annyi, de annyi mindent sorolhatnék, hogy mi megy itt. És itt nem csak a cigányokra kell gondolni, a magyar ember is ugyanúgy lop, mint ők... Tök jó, hogy másokra fogunk mindent, magunkat meg soha, semmilyen körülmények között nem hibáztatjuk...

Ezzel nem azt mondom, hogy a politikusaink szentek lennének, egyáltalán nem, ők is mocskok, de azért a magyar nép jobban kivette a részét, hogy ilyen mélyre süllyedjünk... Még valami, ha itt normális gondolkodású ember élnének, akkor talán normális politikusaink lennének. De sajnos nem... Azon meg ne csodálkozzon senki, hogy sokan elmennek ebből az országból, pláne az orvosok... Ami itt megy, az siralmas. És igen, a mostani nyugdíjasok, idősek teremtették meg ezt a helyzetet. Szóval ne csodálkozzon itt sneki, hogy nem tudják majd a fiatalok fizetni a nyugdíját, tulajdonképpen ők üldözték el a fiatalokat azzal, hogy ilyen szarba vitték az országot... Nyugodtan lehet zsidózni meg cigányozni, meg különböző kuruc.infos szlengekkel illetni, nem igazán fog meghatni...

Jahh tisztelet a kivételnek persze. Talán annak a 10-20%-os kivételnek... Ők megérdemlik a dicséretet...

2010. aug. 21. 14:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egyszer véletlenül eltettem egy tollat. Amint észrevettem, nyomban visszaadtam, miközben anyám pisszogott, hogy az csak egy toll... hát, az én elveim nem támogatnak semmilyen fokú lopást :)
2010. okt. 8. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!