Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még is mi ez a "diákváros"...

Még is mi ez a "diákváros" hiszti?

Figyelt kérdés

Karácsony Geri azt mondta ha nem lesz diákváros, nem lesz Magyarországon atlétikai vb.

De mi ez a diákváros? Kicsit levagyok maradva. De ha jól tudom, azért is van valami felháborodás, hogy lesz egy Kínai egyetem az országban, ahol elégé neves tanárok fognak tanítani.

2021. ápr. 13. 13:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
53%
18-as: bátran ki lehet jelenteni, hogy a külföldi adatok itt is stimmelnek, mert ugyanazok a társadalmi jelenségek, amik miatt a külföldiek kevesebbet szexelnek, itt is jelen vannak.
2021. ápr. 13. 13:59
 22/45 A kérdező kommentje:
#21 kicsit cringe hogy arról született tanulmány hogy a fiatalok egyre kevesebbet szexelnek. Valamiért Liberális "fogadjunk el mindenkit, éljenek a transzok" ideológiát érzek e mögött. Persze tévedhetek.
2021. ápr. 13. 14:02
 23/45 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, ez pedig egy elég fontos szociológiai témakör. Nemtom észrevetted-e, de csökken a születésszám, illetve megjelentek olyan társadalmi csoportok, mint az incelek, akik hát sajnos elég negatív hatással vannak a társadalomra. Ezeknek az okai keresik a szociológusok.

Amúgy meg az egyik tanulmányt egy texasi egyetem készítette, kétlem, hogy ott liberális ideológiai okai lennének a tanulmány létezésének :D

2021. ápr. 13. 14:09
 24/45 A kérdező kommentje:

"Nemtom észrevetted-e, de csökken a születésszám, illetve megjelentek olyan társadalmi csoportok, mint az incelek," Persze, a transzok is megjelentek....

Persze incelek és transzok is mindig is voltak, más kérdés hogy ma miért van több...

2021. ápr. 13. 14:21
 25/45 Andizsuzsi ***** válasza:
81%

"Mi köze a kínai egyetemnek mindehhez? Itt most a diákvárosról volt szó, nem másról."

Mert hogy a kínai egyetemet a diákváros helyett, annak a tervezett helyén képzeli el a kormány. Úgy döntött, hogy a területet a kínai Fudan egyetem fogja megkapni.

2021. ápr. 13. 14:25
 26/45 A kérdező kommentje:

Itt Gulyás egyébként azt mondta hogy a Kínai egyetem, nem zárja ki a diákvárost. Csak Karácsony Geri hisztizett be...

[link]

2021. ápr. 13. 14:28
 27/45 A kérdező kommentje:

A fű mellett erősen terjed a bió is...

2021. ápr. 13. 14:29
 28/45 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező:

Persze, mert idióta drogpolitikája van Magyarországnak. Ha fűvel elkapnak, annak igen komoly következményei lehetnek. Ha bióval kapnak el, még az örsre se visznek be, mert nem illegális.

2021. ápr. 13. 14:32
 29/45 A kérdező kommentje:
Egyébként a Diákváros milyen jövedelmet hozna be az államkaszába ? Mert azért a Kínai egyetem, és a vb. Ott azért vannak munkások, akiknek fizetnek, adóznak aztán, aztán a turisztikát is növelné és a külföldiek költenek is... stb stb
2021. ápr. 13. 14:32
 30/45 anonim ***** válasza:
42%

Megint be lett dobva egy kamu hír és mindenki ezen tipródik, miközben maga az illetékes, a miniszterelnökség már régen MEGCÁFOLTA.

A kínai Fundan egyetem beruházása NEM a diákváros helyett épül, hanem AZZAL EGYÜTT.

Nem a kínaiaknak épül, hanem a kínai egyetem egy kampusza jön itt létre amin magyar és magyar-kínai oktatás lesz, gondolom jelentős részben angolul lesz a képzés.

“Karácsony Gergely napok óta szórakoztató vitát folytat saját magával, miközben saját Facebook-oldalán a kormány Diákvárosra vonatkozó terveit reklámozza. A reklámot köszönjük. A Diákváros fontos kormányzati terv, amely fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett, ezért nem értjük, hogy Főpolgármester úr miért kíván terméketlen vitát folytatni a kormánnyal” - ezt válaszolta a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség az atv.hu kérdéseire.

[link]

2021. ápr. 13. 14:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!