Még is mi ez a "diákváros" hiszti?
Karácsony Geri azt mondta ha nem lesz diákváros, nem lesz Magyarországon atlétikai vb.
De mi ez a diákváros? Kicsit levagyok maradva. De ha jól tudom, azért is van valami felháborodás, hogy lesz egy Kínai egyetem az országban, ahol elégé neves tanárok fognak tanítani.
Kérdező, ez pedig egy elég fontos szociológiai témakör. Nemtom észrevetted-e, de csökken a születésszám, illetve megjelentek olyan társadalmi csoportok, mint az incelek, akik hát sajnos elég negatív hatással vannak a társadalomra. Ezeknek az okai keresik a szociológusok.
Amúgy meg az egyik tanulmányt egy texasi egyetem készítette, kétlem, hogy ott liberális ideológiai okai lennének a tanulmány létezésének :D
"Nemtom észrevetted-e, de csökken a születésszám, illetve megjelentek olyan társadalmi csoportok, mint az incelek," Persze, a transzok is megjelentek....
Persze incelek és transzok is mindig is voltak, más kérdés hogy ma miért van több...
"Mi köze a kínai egyetemnek mindehhez? Itt most a diákvárosról volt szó, nem másról."
Mert hogy a kínai egyetemet a diákváros helyett, annak a tervezett helyén képzeli el a kormány. Úgy döntött, hogy a területet a kínai Fudan egyetem fogja megkapni.
Itt Gulyás egyébként azt mondta hogy a Kínai egyetem, nem zárja ki a diákvárost. Csak Karácsony Geri hisztizett be...
A fű mellett erősen terjed a bió is...
Kérdező:
Persze, mert idióta drogpolitikája van Magyarországnak. Ha fűvel elkapnak, annak igen komoly következményei lehetnek. Ha bióval kapnak el, még az örsre se visznek be, mert nem illegális.
Megint be lett dobva egy kamu hír és mindenki ezen tipródik, miközben maga az illetékes, a miniszterelnökség már régen MEGCÁFOLTA.
A kínai Fundan egyetem beruházása NEM a diákváros helyett épül, hanem AZZAL EGYÜTT.
Nem a kínaiaknak épül, hanem a kínai egyetem egy kampusza jön itt létre amin magyar és magyar-kínai oktatás lesz, gondolom jelentős részben angolul lesz a képzés.
“Karácsony Gergely napok óta szórakoztató vitát folytat saját magával, miközben saját Facebook-oldalán a kormány Diákvárosra vonatkozó terveit reklámozza. A reklámot köszönjük. A Diákváros fontos kormányzati terv, amely fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett, ezért nem értjük, hogy Főpolgármester úr miért kíván terméketlen vitát folytatni a kormánnyal” - ezt válaszolta a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség az atv.hu kérdéseire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!