Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még is mi ez a "diákváros"...

Még is mi ez a "diákváros" hiszti?

Figyelt kérdés

Karácsony Geri azt mondta ha nem lesz diákváros, nem lesz Magyarországon atlétikai vb.

De mi ez a diákváros? Kicsit levagyok maradva. De ha jól tudom, azért is van valami felháborodás, hogy lesz egy Kínai egyetem az országban, ahol elégé neves tanárok fognak tanítani.

2021. ápr. 13. 13:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
14%
#9 A kínai egyetemen legalább szigor, rend, és fegyelem uralkodna. Egyenruha lenne, tilos lenne csókolózni, aki meg órán beszélget arra a nádpálcával suhintanának.
2021. ápr. 13. 13:45
 12/45 anonim ***** válasza:
40%

2-es: a mai fiatalok kevesebbet isznak, mint az előző generációk.

Forrás: [link]

[link]

A mai fialok kevesebbet szexelnek.

[link]

A mai fiatalok iskolázotabbak.

2021. ápr. 13. 13:47
 13/45 Molyember ***** válasza:
79%
Kínai hitelből kínai céggel építtetünk egy egyetemet a kínaiaknak. Állva tapsolok ehhez a nemzeti érzelemhez.
2021. ápr. 13. 13:47
 14/45 anonim ***** válasza:
33%
#12 Mégis a mai fiatalok bzulnak, transzulnak, gyűlölik a hazájukat és imádják a muszlimokat.
2021. ápr. 13. 13:48
 15/45 A kérdező kommentje:

#12 " mai fiatalok kevesebbet isznak, mint az előző generációk." Amerikában lehet... itt nálunk inkább drogoznak.. 20 éves vagyok, tudom.

"A mai fiatalok iskolázotabbak"

Ez mondjuk igaz ide is mert mindenki egyetemre akar menni szinte

2021. ápr. 13. 13:51
 16/45 anonim ***** válasza:
84%

A sztori röviden:

Még a Budapesti olimpiai tervek során álmodták meg a diákvárost, ami az olimpia alatt olimpiai faluként szolgált volna, utána pedig egyetemistáknak szánt kollégiumok és kedvezményes állami albérletek lettek volna.

Ugorva az időben, Karácsony megválasztása után megegyezett a kormánnyal, hogy milyen Bp-i közhasznú fejlesztésekért cserébe hajlandók támogatni az atlétikai vb-t. A diákváros megvalósulása, köztük volt.

Most, a kínai egyetemet a diákváros helyére álmodta meg a kormány, Karácsony is csak a sajtóból tudta meg, hogy a kormány ezek szerint átverte, nem tartja a szavát. Ezek után, annyit mondott, hogy jó, ha nem tartjátok a megállapodást, akkor én sem tartom magam hozzá és a főváros nem támogatja tovább az atlétika vb-t.

Nem vagyok Karácsony fan, de nehéz kimagyarázni, hogy miért ő a hülye, ha egyszer a kormány rúgja fel a megállapodásokat.

2021. ápr. 13. 13:51
 17/45 anonim ***** válasza:
49%

12-es: a melegség és a transzneműség mindig is létező jelenségek voltak, csak korábban ezeket a társadalom elnyomta. Annyi a változás, hogy most már nem kell önmagukat rejtegetniük.

A muszlimimádást meg a hazagyűlölést nem nagyon lehet kvantifikálni, érdemi adat nincs ezekről.

2021. ápr. 13. 13:52
 18/45 A kérdező kommentje:

"A mai fialok kevesebbet szexelnek."

Megint külföldi a link.. Ott nem tudom hogy megy, de nálunk a lányok szexuális érése országosan 12-13-15 évesen kezd kialakulni. Ebben a korban indul meg a fejlődés ezen téren. Ez egyébként nem modern dolog, mert már régen is 13-15 évesen mentek férjhez a lányok.

2021. ápr. 13. 13:54
 19/45 anonim ***** válasza:
30%
9: Mi köze a kínai egyetemnek mindehhez? Itt most a diákvárosról volt szó, nem másról. De tessék, itt van arról a véleményem: Épp úgy nem kéne ezt sem megvalósítani akkor, mikor úszunk az adósságban, és rengeteg ember megélhetése kérdéses, vagy nem megoldott.
2021. ápr. 13. 13:55
 20/45 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező: ez általánosan így van, nem csak Amerikában, hanem a nyugati világ minden pontján. A fiatalok egyre kevesebbet isznak, viszont marginálisan többet füveznek.

Keménydrogokat mindig a 18-25 éves korosztály fogyaszt a legmagasabb arányban, viszont itt is lefelé ível a görbe, míg a korábbi generációk "kedvenc" kábítószere a crack, illetve a heroin volt, ma már a fű ezeket mind elnyomja.

Ha választhatnék, hogy az én fiam beb.szva a saját hányásában fetrengjen az utca közepén, vagy a parkban röhögcséljen a fűtől, egyértelmű, melyiket választanám.

2021. ápr. 13. 13:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!