Jól kezelte a járványt 2020-ban a kormány?
Ezt ugye egyrészt emberéletekben lehet mérni, nézzük 2020-at (arányok, kerekítve):
1. Szlovákia: 410
2. Ausztria: 690
3. Románia: 830
4. Horvátország: 970
5. Magyarország: 1000
6. Szlovénia: 1310
Másfelől a korlátozások ellen mindig a gazdasággal érveltek. Nézzük a GDP-növekedést 2020-ban (kerekítve):
1. Románia: -4%
2. Magyarország: -5%
3. Szlovákia: -5%
4. Szlovénia: -6%
5. Ausztria: -7%
6. Horvátország: -8%
Tehát halálozásban a gyengébbek közé tartozunk, a gazdaságban az eredményesebbek közé.
8."A vezetőknek nem példát kell mutatni, hanem parancsolni a népnek"
Ez sem igaz.
Régebben olvastam valahol,de megállja a helyét. Egy igazi tábornok azt mondja a csatában,hogy utánam! Nem pedig azt,hogy előre!
A kínaiak meglesznek rendesen regulázva ha vége a járványnak. Ezt ők is érzik ezért próbálnak vakcinákat osztogatni. Nem mehet a folyamatos hazudozás arról h nincs vagy nagyon kevés fertőzött van, aztán pár hónap alatt az egész világ meg van fertőzve. Kb csernobil zajlott a szemünk előtt, csak ezt most mindenki megszívta. Ezek után aki még kínát meri védeni meg két pofára tapsol h egyetem jön ide, azt nagyon tudom sajánálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!