Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feltünt már másnak is??

Feltünt már másnak is??

Figyelt kérdés

Kicsit olyan mintha cenzúrázva jelennének meg a google találatok néha, ha valami erősebb kormánypropaganda ellen szóló dologra keresne rá az ember. Nem tudom, hogy a google vicceskedne-e néha, mert ugye az is lehet. Azonban kicsit furcsálom, hogy valamire ha rá kerestem pár hete, akkor tömegével hozta fel a cikkeket, most meg nem. Ráadásul nem is azt hozza fel amire "gondoltam", hanem azt ami a propagandát erősíti. Kocsit érdekes jelenség. Persze nem feltétlenül gondolok rosszra sem, mert ugye a google is kicsit sajátos néha.

Ti találkoztatok már ilyennel, mikor cikket kerestetek volna valamiről, de nem azt hozta fel, hanem pont az ellenkezőjét??

2021. ápr. 13. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Sokba kerül a google-nél egy ilyen húzás megfizetése,,bár közpénzből futja erre is...
2021. ápr. 13. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Google az jó. Beírom, hogy "happy white woman" akkor szép nőket ad ki akiknek jó ízlése van párválasztásba, beírom, hogy "happy black woman " rá kell jöjjek, hogy a szingliség menő.
2021. ápr. 13. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Google-nál nincs ilyen, csak bizonyos weboldalaknál, a Google még ugye ezeket az oldalakat dobja be.

Nincs szólásszabadság, mert egyből jelentik, vagy bizonyos hírújságoknál előre meg van tiltva, hogy pl. kormányellenes szövegeket írjanak.

A médiába is ez van. Az M1, TV2 Fideszesként, az ATV ellenzékiként, az RTL még semlegesként nyilatkozik.

2021. ápr. 13. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Írj be egy példát, hogy mire kerestél rá.
2021. ápr. 13. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

igen.

én is láttam már.

itt az oldalon rengeteg kérdés volt a hello, herr diktator című doku filmről.

és mivel múlt héten elkészült hozzá a felirat, azonnal törölve lett minden a filmmel kapcsolatos kérdés és válasz, ahogy valószínűleg ez is törölve lesz.

2021. ápr. 13. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pénz beszél, sok embert meg tudnak venni, zsarolni.
2021. ápr. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!