Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Óvodába április 19-től?

Óvodába április 19-től?

Figyelt kérdés
Nálunk senki nem kapott még oltást,a férjem magas vérnyomásos beteg. Testközelből néztem végig anyukám 1 hetes kórházi kezelése által,hogy mire képes ez a vírus.Én nem szeretném vinni a gyerekemet,de ma olyat is olvastam,hogy akár a gyámhivatal is felkérdezhet,hogy miért nem jár az óvodaköteles gyerekem?

2021. ápr. 11. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Óvoda
Koronavírus
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Óvónővel/óvodavezetővel érdemes megbeszélni, jobb helyeken rugalmasan kezelik.
2021. ápr. 11. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Nincs szükség oltásra lehet menni.
2021. ápr. 11. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Anyám óvodapedagógus, csomó gyerek most is be van adva megőrzésre, nem kért oltást, és a COVID-ot sem kapta el. Mondjuk nem is hisz ebben az egész hisztiben.
2021. ápr. 11. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

örülnek az oviban ha nem viszed.

csak ugye elég ritka, hogy valaki meg tudja ezt oldani.

mert hiába ez a nevetséges maradj otthon kampány.

arra nem gondolnak, hogy többséget kirúgással fenyegetik a munkahelyén ha szabit mer kérni az ovi zár miatt.

az emberek igen kis százaléka tud home officeben dolgozni.

2021. ápr. 11. 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Én sem hittem benne egészen addig,ameddig nem láttuk azt a hetet,amíg anyukám bent volt kórházban,illetve az azt megelőző 5 napot,amíg bekerült. Borzasztó volt és nem kívánom senkinek. Ott nagyot fordult a világ velem.
2021. ápr. 11. 20:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Az oltást nem úgy értettem,hogy az óvodába lehessen vinni,ha oltva vagyunk,hanem hogy nehogy hazahozza esetleg a gyerekem az oviból. Tudom,két lábon állok a földön és természetesen tisztában vagyok vele,hogy máshonnan is elkaphatjuk.

Segítségem nincsen,de itthon tudok maradni a gyermekemmel,tehát megoldható lenne.Viszont nem tudom mivel teszek jót.

2021. ápr. 11. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk kötelező lesz vinni, ugyanúgy minimum 4 óra.

Nagycsoportos de jövőre még nem megy iskolába, itthon vagyok gyeden.

De vigyem. A férjem, anyósom, anyám szerint is menjen közösségbe, kamuvírus blabla.

Hát nem kamu, eü dolgozó vagyok és a kollégáim mondják, mi folyik bent.

2021. ápr. 11. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Akik kamu virusnak gondoljak, azoknal is le fog csapni, es majd elsokezbol tapasztaljak meg mirol is van szo. Csak ido kerdese.
2021. ápr. 11. 22:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos aki ezt nem tapasztalja meg ennyire közelről,az addig hitetlen. Hozzáteszem és többedszerre is leírom,hogy én sem láttam ezt ennyire drasztikusan. De most,minden teljesen más megvilágításba került.
2021. ápr. 11. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy kötelező, ne higgyétek már el ezt a sok maszlagot. Iskolába sem kötelező vinni, nemhogy oviba. Amúgy meg a háziorvos erre hivatkozva simán ír akár egy hónapra is igazolást. De ha csak felhívod az óvodavezetőt, ő is engedélyezni fogja. És nem, nem viszi el a gyereket a Gyámhatóság, és a családi pótlékot sem fogják megvonni.
2021. ápr. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!