Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tényleg ennyire rossz a...

Ha tényleg ennyire rossz a helyzet a kórházakban, miért nem kerültek még nyilvánosságra rejtett kamerás felvételek?

Figyelt kérdés

Ha tényleg ekkora a baj, akkor miért nem készítenek felvételeket titokban a betegek, orvosok, katonák? Az ellenzék hol van? És az ellenzéki sajtó? Miért csak a sápítozás megy? Dolgozni, rizikót vállalni itt nem dívik? Az orosz ellenzéki újságírók, akiknek szó szerint veszélyben az életük, ők miért bátrak?

Mert sok vírustagadó jön azzal, hogy nincs itt semmi baj, táncolnak a kórházakban vagy egy beteg körül 3-4 orvos sürög-forog.

2021. ápr. 11. 00:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem csak arról van fényképem ahogy a kovidos beteggel farkasszemet nézek. Kardiológiai vizsgálatra mentem, mikor az egyik folyosóról át lettünk terelve a másikra. A kardiológia mellett van a röntgen épp hozták meg nézni a tüdejét. KB 2 méter lehetett max a távolság mikor be tolták a vizsgálatra. Utána a röntgent fertőtlenítették a folyosóval nem foglalkoztak. Az ápolók kint beszélték meg hogy a beteg jobb tüdeje milyen rossz állapotba van és vinni kell a megyei kovid osztályra. Mindezt idős szívbeteg emberektől pár méterre, bármiféle elválasztó vagy ajtó nélkül. És ez utána többször is meg történt, csak akkor már nem volt olyan meglepő a számomra. Elsőre döbbentem csak le, hogy ez most mi.
2021. ápr. 13. 03:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!