Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt mondták, mindenkit beoltan...

Azt mondták, mindenkit beoltanak, aki regisztrált, hozzám miért nem szólnak?

Figyelt kérdés
62 éves vagyok, de még senki nem hívott. Környezetemben már a harmincasokat is beoltották, én miért vagyok mostoha? Ismerősöm krónikus beteg, kezelőorvosa szerint Pfizert kell(lene) kapnia. Felajánlották neki az egyik keleti vakcinát, amit fentiek miatt nem fogadott el, mire közölték vele, akkor a sor végére kerül. Mi van most?

2021. ápr. 10. 22:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
54%

Az nem kérdés, hogy a rendszer szar, még módosítani se lehet az adatokat, nem hogy lemondani az oltást vagy időpontot foglalni, adnak ők majd neked s hívjad őket, ha valamit rosszul adtál meg... Ezzel a baj csak az, hogy a szerencsétlen háziorvosok/asszisztensek fejére zúdul még az is, hogy telefonálgassanak össze-vissza, s 10 hívásból 3 még vissza is mondja, a maradék meg értetlenkedik. Szórakozunk egymás idejével...

De ha már ilyen a rendszer, ellenőrizni szerintem igazán nem nagy dolog, 1 perc sincs.

2021. ápr. 11. 10:01
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

Ne a kerdezot oltsatok!!!

30 eves szomszedaimar kronikus betegseg nelkul beoltottak, kronikus beteg idosebb ferjemet nem! Be van regisztralva honapok ota!!!! Haziorvost ha 100 hivasbol egyszer elered, akkor kozli hogy elfofogyott az oltas!!!!Ez magyarorszag!!!

Ossze vissza oltanak, sok helyen q 20 eveseket mar kronikus betegseg nelkul, mashol a hatvan eveseket sem!!!!! Es ez attol fugg, hany betege van! Es nem ettol kellene fuggenie, hogy esetleg meghalsz e, hogy az adott orvos mennyi beteget lat el! Fuggetlenul mindentol, veszelyesztetettseg alapjan kellene oltani, nem lakohely alapjan, hogyha a te orvosodnak sok az idos es kronikus betege sohanapjan kiskedden kerulsz sorra!!!!! Meg mi az hogy nincs oltasa???? Nem most adtunk 1 millio Pfizert masik orszagnak???

2021. ápr. 12. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!