Ezt hogyan tervezik? Iskola, esetleg regisztrálni kell itt is, vagy mindenkinek beadják majd?
Hamarosan gyerekek is megkaphatják a kínai koronavírus-vakcinát a Sinopharm szerint (3+)
A gyerekeket is be kell oltani koronavírus ellen, csak az a kérdés, mikor
Engem nem kell beoltani elvagyok anélkül is, nem is értem miről beszél itt a cikkíró.
Amúgy nem gondolnám hogy pont a gyermekeket olyan fontos lenne, tekintve hogy a populáció nem túl nagy részét alkotják kis hazánkban. Ha a cikk afrikától szólna megérteném, hiszen ott a népesség fele fiatalkorú. De itthon a fiatalkorúak nélkül is elérjetjük a 60%-ot onnantól meg lehet a többieket békén hagyni.
Elvileg már nem csak az idősek a veszélyeztetettek
#3 persze tudom a 25 krónikus betegséggel rendelkezők is.
Még már nem 65 felett veszélyeztetett vki hanem 50 felett.
De ez csak azt jelenti hogy az 50+korosztaly meg a krónikus betegek megkapják azt csá.
Kérdező
Jelenleg még nem ajánlott a fiatalkorúak oltása mert még nem tesztelték le ezt a korcsoportot. Nem a védőoltással van itt a gond, hanem a mennyiségével. A felnőttek önként jelentkezhetnek arra, hogy kipróbálják rajtuk a vakcinák hatékonyságát, de gyerekekkel nem lehet kísérletezni, ők nem jelentkezhetnek önként, hisz nem tudják felmérni mit csinálnak. A gyerekekkel kapcsolatos vizsgálatokat ezért közvetetten végzik el és hosszabb ideig tart, óvatosabbak is.
Idővel ez is rendben les, de most még nincs szó a 18 év alattiak oltásáról.
Ha lesz is ilyen, akkor a fiatalok között is a rizikócsoportba tartozók és a középiskolások lesznek majd először, a fiatalabbak csak ha tényleg szükség lenne rá.
Hogy az én gyerekemet nem fogják beoltani, az biztos!
Mivel az igazgató ismer, így nem hiszem hogy meg merészelné tenni.
Ha mégis, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!