A kormány komolyan gondolja, hogy ilyen súlyos járvány helyzetbe kinyit mindent?
"Egy beteggel sem találkoztam aki ne kapta volna meg az elsőt."
Hmmmm, milyen érdekes egybeesés...
“ Egy beteggel sem találkoztam aki ne kapta volna meg az elsőt. ”
Akkor most mit akarsz mondani, a vakcina okozza a betegséget?
"aki ne kapta volna meg az elsőt."
Első mit? Oltást?
"Posztcovid tűntekkel tegnap voltam én is a sürgősségin. Egy beteggel sem találkoztam aki ne kapta volna meg az elsőt."
Ennyi a történet. Magatokba oltottatok egy betegséget. Nem itt kell rinyálni meg a normális embereket bezárni. Titeket kell bezárni a rettegőbe, azonnal megszűnik a járvány.
"Akkor most mit akarsz mondani, a vakcina okozza a betegséget?"
Mi más okozná? Volt beteg a vakcina előtt? Jahh.. influenzás meg megfázásos.
Az nem tűnik fel, hogy zárás van nyitásként kommunikálva? Annyi "nyitás" van, hogy 2 órával később kell hazamenni, ami semmit nem befolyásol, csak ugyanaz a tömeg 2 órával később van az utakon és közlekedési eszközökön.
Cserébe nem tudsz normálisan bevásárolni, mert a kommunikációnak "köszönhetően" már reggel 6-kor tömeg van a boltban, nappal meg be se tudsz menni.
Még annyi nyitás sincs, hogy ne kelljen a pofarongyot a falu szélén a mező közepén felvenni. Ha nem esett volna be ez a random 2 hét november, már rég megdöglöttünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!