Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek be fog jutni a...

Szerintetek be fog jutni a parlamentbe a mi hazánk mozgalom a 22-es választásokat követően?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 00:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
67%

30: De a melegek érzékenységét nagyon rosszul érintik az ilyen fajta akciók. Eleve sok meleg ember önértékelési zavarokkal rendelkezik, csomóan szoronganak, szerintetek hogy érzik magukat ezek után a homofób akciók után ?

30: Ne általánosítsunk, nem minden meleg ilyen, sőt 99%-uk nem ilyen.

2021. ápr. 10. 13:13
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
30: Én megértem, hogy ez nagy trauma volt neked, de ezért ne ítélj el kollektíven egy embercsoportot.
2021. ápr. 10. 13:20
 33/42 anonim ***** válasza:
33%
Ebben kell bíznunk és rájuk tenni az ikszet.
2021. ápr. 10. 13:29
 34/42 anonim ***** válasza:
83%

30

Nekem egy roma osztálytársam sem volt, mégis csúfoltak. Akkor utáljam a magyar szőkéket mert ő magyar volt és szőke?

2021. ápr. 10. 13:36
 35/42 anonim ***** válasza:
2%

#34 azt utálsz akit akarsz én is ezt teszem, sok embert szeretek, köztük van egy homokos srác is, nagyon kedveljük egymást. Viszont ő is mondta, hogy nem szereti, hogy homi mert a homik többsége csak kihasználná, kell egy szexre és hali. Heterók sokkal jobb helyzetben vannak, mármint mi fiúk, nőkről nincs infóm.

Nem ítélek el senkit, ha elítélném akkor olyan helyzetbe lennék, de nem tehetem meg. Megtehetném megtenném? Nem biztos mert nekünk ki van adva albérletnek legálisan lakás, 2 homi lakik ott, rendesen mindent fizetnek. Én csak homiknak adnám ki a házat ezek után mert jó, feléjük nem vagyok homofób azaz nem félek tőlük.

2021. ápr. 10. 13:59
 36/42 anonim ***** válasza:
88%

"azt utálsz akit akarsz én is ezt teszem"

Nagyon nem. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy gondolhat és hogy mondhat ilyet bárki is... Te komolyan élvezed azt hogy utálsz embereket és rajtuk éled ki a napi problémáidat? Vagy ezt is a szólásszabadsággal akarod magyarázni, hogy ha már mindenki szabadon szerethet bárkit akkor szabad legyen utálbi mindenkit? Persze ha egy lelkileg beteg országban akarsz élni nyugodtan utáld az embereket és nyugodtan szavazz a mitanyánkra...

2021. ápr. 10. 14:46
 37/42 anonim ***** válasza:
71%
Aki a Gyűlölet Pártjára akar szavazni, az maga is a Gyűlölet Követe...
2021. ápr. 10. 15:07
 38/42 anonim ***** válasza:
18%

"Persze ha egy lelkileg beteg országban akarsz élni nyugodtan utáld az embereket és nyugodtan szavazz a mitanyánkra...

Bezzeg a kormányoldal és az ellenzéki összefogás a szeretetre és a kölcsönös tiszteletre épít ugye...

2021. ápr. 10. 15:10
 39/42 anonim ***** válasza:
62%
Akkor azokra kéne szavaznom, akik szerint én egy rémisztő képződmény vagyok?
2021. ápr. 10. 15:12
 40/42 anonim ***** válasza:
23%
32 ja nem kell az egészet, csak 90%.
2021. ápr. 10. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!