Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek be fog jutni a...

Szerintetek be fog jutni a parlamentbe a mi hazánk mozgalom a 22-es választásokat követően?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 00:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
64%

"És mi bajotok vele ? Hogy kezdene valamit a c bűnözéssrl pl ?"

Hogy az eddigi politikajuk kimerült abban, hogy könyveket daralnak és szobrokat öntenek le festékkel.

2021. ápr. 10. 10:43
 22/42 anonim ***** válasza:
14%

#21 Ha te ilyen tévhitekben élsz, akkor ajánlom Toroczkai László youtube-csatornáját.

https://www.youtube.com/channel/UC-ZBFbpGZvEVSAGaNsvxgKQ

2021. ápr. 10. 10:46
 23/42 A kérdező kommentje:
Bocs hogy itt folytatom, indítanak miniszterelnököt is?
2021. ápr. 10. 11:05
 24/42 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon remélem hogy nem. Már 8 éve reménykedek hogy leváltják a fideszt, de a mihazánk még náluk is rosszabb lenne.
2021. ápr. 10. 12:45
 25/42 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon nem lenne jó. Náci gyűlölködő párt. Értelmes ember nem szavaz a "Mihasznákra" ..

A rasszista, homofób akcióiktól hányni tudnék.

2021. ápr. 10. 12:51
 26/42 anonim ***** válasza:
46%
#25 Miért náci? Miért gyűlölködő? Milyen rasszista vagy homofób akcióikról tudsz?
2021. ápr. 10. 12:53
 27/42 anonim ***** válasza:
70%

26: Ezt most komolyan mondod ??????

Másról sem szól a programjuk !!! Melegek elleni uszítás, gyűlöletkeltés, meleg zászló letépése, érzékenyítő mesekönyv ledarálása, melegek megbélyegzése és aberráltnak, nevezése, szivárványos BLM szobor ledöntése rasszista indítékból, romák elleni hergelés, szibériai bérrabtartás. Olvasni kellene a híreket és a Mihasznák programját.

2021. ápr. 10. 12:58
 28/42 anonim ***** válasza:
56%
Teszik ezt úgy, hogy 1 meleg emberrel nem beszéltek még személyesen. Kíváncsi vagyok, ha az egyik gyerekükről kiderülne, hogy meleg, vajon akkor is folytatnák-e ezt a homofób, uszító propagandát...
2021. ápr. 10. 13:02
 29/42 anonim ***** válasza:
36%
#27 A b_zizászló letépése és a propaganda-mesekönyv ledarálása nem a b_zik, hanem a b_zipropaganda ellen irányul. A BLM szobrot nem a Mi Hazánk döntötte le, de minden jóérzésű embert zavart, mert rasszista és provokatív. A szibériai bérrabtartásban nem tudom, mi a rasszista.
2021. ápr. 10. 13:05
 30/42 anonim ***** válasza:
31%

Miért baj ha valaki rasszista és homofób? Én pl. cigány iskolába jártam és mindig megvertek, pedig aztán már akkor is szorongtam. A másik, hogy homofób.. bocs, de én félek tőlük engem 15 évesen fogdosott egy zaklatott egy 23 éves homokos. Már bocs, de ez trauma. Én lennék a legboldogabb ha úgy át tudnék menni a pályaudvaron, hogy ne baxtassanak a cigányok vagy a vonaton ne inzultáljanak verbálisan. Egyébként meg a cigányok jobban homofóbok mint a mi hazánk mert a cigányok folyton b0ziznak. A mi hazánk meg nem.

Nyugi, nem fogok rájuk szavazni mert én nem szavazok , ők sem törekednek rá, hogy jövedelmező munkahelyem legyen, akkor , bocs, de én sem.

2021. ápr. 10. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!