Szerintetek be fog jutni a parlamentbe a mi hazánk mozgalom a 22-es választásokat követően?
"És mi bajotok vele ? Hogy kezdene valamit a c bűnözéssrl pl ?"
Hogy az eddigi politikajuk kimerült abban, hogy könyveket daralnak és szobrokat öntenek le festékkel.
#21 Ha te ilyen tévhitekben élsz, akkor ajánlom Toroczkai László youtube-csatornáját.
Nagyon nem lenne jó. Náci gyűlölködő párt. Értelmes ember nem szavaz a "Mihasznákra" ..
A rasszista, homofób akcióiktól hányni tudnék.
26: Ezt most komolyan mondod ??????
Másról sem szól a programjuk !!! Melegek elleni uszítás, gyűlöletkeltés, meleg zászló letépése, érzékenyítő mesekönyv ledarálása, melegek megbélyegzése és aberráltnak, nevezése, szivárványos BLM szobor ledöntése rasszista indítékból, romák elleni hergelés, szibériai bérrabtartás. Olvasni kellene a híreket és a Mihasznák programját.
Miért baj ha valaki rasszista és homofób? Én pl. cigány iskolába jártam és mindig megvertek, pedig aztán már akkor is szorongtam. A másik, hogy homofób.. bocs, de én félek tőlük engem 15 évesen fogdosott egy zaklatott egy 23 éves homokos. Már bocs, de ez trauma. Én lennék a legboldogabb ha úgy át tudnék menni a pályaudvaron, hogy ne baxtassanak a cigányok vagy a vonaton ne inzultáljanak verbálisan. Egyébként meg a cigányok jobban homofóbok mint a mi hazánk mert a cigányok folyton b0ziznak. A mi hazánk meg nem.
Nyugi, nem fogok rájuk szavazni mert én nem szavazok , ők sem törekednek rá, hogy jövedelmező munkahelyem legyen, akkor , bocs, de én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!