Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaha elbukik a Fidesz,...

Ha valaha elbukik a Fidesz, akkor az milyen módon fog bekövetkezni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha elfogy a krumpli.
2021. ápr. 10. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
97%
A 2018-as kétharmados győzelem után mondogattam, hogy ez a rendszer már csak valami nemzetközi hatás miatt bukik meg. Hogy ez a vírus miatt lesz-e..azt nem tudom, de benne van a pakliban.
2021. ápr. 10. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen a politológia tanárt kérdeztem erről már jó pár éve.

A válasza az volt, hogy addig marad a Fidesz amíg nem terelik egy táborba az ellenzéket.

Kétpólusban bármelyik fél bukhat. Néha az adott közhangulat lehet a döntő.

2021. ápr. 10. 13:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 12-esnek és 13-asnak különösen köszönöm a gondolatokat. Ha ezek esetleg igazak lesznek, akkor bármi lehet, mert a nemzetközi hatás (vírus) megvan és az ellenzéki összefogás is alakul.
2021. ápr. 11. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#13-as!

Jól mondod! Talán most inkább az ellenzék esélyesebb egy kicsivel a győzelemre. Kiváncsi vagyok, milyen kompromisszumokat köt majd egymással a hat párt...

2021. ápr. 11. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!