Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves fideszesek ezt a képet...

Kedves fideszesek ezt a képet látva fogtok-e még valaha a Fidesz nevű pártra szavazni?

Figyelt kérdés

[link]

2020.03.20-2021.03.19-ig(világpandémia időszak) a Fidesz kormány szerint megfelelő közpénzelosztás:

Sport: 288,6 milliárd

Egyház: 153,6 milliárd

Egészségügy: 60,7 milliárd

2021. márc. 26. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, elégedett vagyok ezzel.
Nem, soha!
19 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Igen, elégedett vagyok ezzel. Az ilyen problémákban nagyon fontos az, hogy az emberek sportoljanak, mivel a sport fél egészség. Más kérdés Ildikó?
2021. márc. 26. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Mivel nem valós adatok szerepelnek itt, így nem befolyásol.

Javaslom nézz utána.

3/12 anonim ***** válasza:
0%
#1 voltam: és imádkozni is kell az istenhez, hogy megb* a vírust
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

Tavaly az egészségügyi ráfordítások jelentősen megemelkedtek, miután a járvány elleni védekezésre és a gazdaságvédelmi alapból különböző jogcímeken

összesen 1127 milliárd forintot csoportosított át a kormány, ezzel a kiadások összértéke elérhette a 3000 milliárd forintot.

Az 1000 milliárd forintos átcsoportosítással 2 százalékponttal, a GDP 6,2 százalékára ugrott az ágazat közkiadásainak aránya.

Ennyit erről, sajnos sok ellenzéki vakon hisz az ilyen propaganda hülyeségeknek ahelyett, hogy utánanézne.

Ezzel csak az a baj, hogy aki ilyen hazugságokkal akar választókat szerezni és nyerni az vajon milyen teljesítményt tud majd felmutatni ha véletlen tényleg nyerne?

2021. márc. 26. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok fideszes, és nem fogok rájuk szavazni, de ez az ábra nyilvánvalóan manipulatív. És sajnos, kérdező, téged sikerült is manipulálni. Ugyanis az ábrán nem az van, hogy a Fidesz így osztotta el a közpénzt. Hanem hogy ekkora mértékű átcsoportosításokat vitt véghez.

Az egészségügy költségvetése lényegesen nagyobb volt az átcsoportosítás előtt, mint a sporté és az egyházaké összesen. És ez így maradt az átcsoportosítás után is.

2021. márc. 26. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
A sportra bármennyit, soha nem elég. Keresztény ország vagyunk, tehát nekik is bármennyit. Vasérnapi ima, majd focibámulás, adómentes házi pálesszal.Ezután már minek kéne orvos, kórház, ellátás? Beteg leszel imádkozol és lököd magadba a páleszt.
2021. márc. 26. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Ép testben ,ép lélek.
2021. márc. 26. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Egyértelműen.
2021. márc. 26. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Orbán Viktorra szavazok!
2021. márc. 26. 19:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nagyon megdöbbentőnek tartalak titeket én nem hiszem, hogy létezik olyan elvakult gyurcsányista vagy jobbikos vagy bármi rajtatok kívül a szavazók között aki ezeknek a tizede után is hű maradna bárkihez és tovább szavazna rá.
2021. márc. 26. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!