Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest telt házas meccseket...

Budapest telt házas meccseket rendezne Miért mindig a foci a fontos?

Figyelt kérdés

[link]

Megdöbbenve olvastam a cikket. Akkor ezért kell mindenkit oltani ha akarja, ha nem?

Bezzeg háziorvoshoz, kórházba nem mehet az ember ha nem covidos. Nincs normális ellátás. Nincs normális iskola,lassan normális élet sem.

Rengeteg ember munkanélküli, de a foci a fontos.

Kezd tele lenni a hócipőm már.

Miért mindig ehhez a hülye focihoz van kötve minden??

2021. ápr. 9. 21:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%

"Miután nálunk kb az összes stadion totál üres nevetséges nézőszámmal jönni. Senkit nem érdekel a magyar foci."

Van 3 stadion ahova kevesebb néző megy, ezért ráhúzátok az összesre hogy üresen tátong.

2021. ápr. 9. 22:22
 22/27 anonim ***** válasza:
16%
#maradjunkotthonéletünkvégéigésszerjunkmaszkbanhogypárvégstádiumosbetegmégháromhónapigvegetálhasson
2021. ápr. 9. 22:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
a kérdést látva elsőre azt olvastam, hogy teltházas mecsetet. azonnal rájöttem, hogy az nem lehet, mert 10 négyzetméterenként egy fő lehetne.
2021. ápr. 9. 22:45
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

#maradjunkotthonéletünkvégéigésszerjunkmaszkbanhogypárvégstádiumosbetegmégháromhónapigvegetálhasson

A 14 éves lány, aki csak asztmás volt, Igaly Diána 56 évesen, ereje teljében, és az 40-50-60-as magasvérnyomásos vagy alapbetegség nélküli emberek neked végstádiumos vegetáló emberek? Szégyelld magad!

2021. ápr. 10. 07:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Há' mer a főni focista akart lenni, csak hát még a megye3ba is kevés vót, aztán felhúzott a te meg az én pénzemből egy stadiont a zsákfaluba. Ez olyasmi mint amikor a faterod nem akar elvinni a vidámparkba ezért felnőtt korodban kisvasutat építesz.
2021. ápr. 11. 18:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Ja. Van benne valami. Csak én meg nem ezért dolgozok. Meg gondolom te sem. Ez a szomorú!!
2021. ápr. 11. 22:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát nem, de 2 millió birka jobbágymentalitása és bálványimádása többet ér, mint a az ország többségének véleménye.
2021. ápr. 11. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!