Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest telt házas meccseket...

Budapest telt házas meccseket rendezne Miért mindig a foci a fontos?

Figyelt kérdés

[link]

Megdöbbenve olvastam a cikket. Akkor ezért kell mindenkit oltani ha akarja, ha nem?

Bezzeg háziorvoshoz, kórházba nem mehet az ember ha nem covidos. Nincs normális ellátás. Nincs normális iskola,lassan normális élet sem.

Rengeteg ember munkanélküli, de a foci a fontos.

Kezd tele lenni a hócipőm már.

Miért mindig ehhez a hülye focihoz van kötve minden??

2021. ápr. 9. 21:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

9

Jajj szegény focisták de sajnálom őket, milliókat keresnek a semmiért, nemzetközi szintérem egy nagy 0-ák, hiába tolja Orbán 10 éve a fociba a 100 milliárdokat.

2021. ápr. 9. 21:54
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Amikor a hírekben hallottam a hírt, hogy "az" mit akar, dobtam egy hátast.

De "attól" mit várunk: menjen akkor egymaga a focistadionjaiba, nézegesse az őrületét egymaga. Közben azért ne harcoljon a "migránsSorosGyurcsányemútnyócév" démonjaival, mert akkor mégjobban égeti magát "az".

2021. ápr. 9. 21:55
 13/27 árokpart ***** válasza:
72%
9-es. Milyen gócpont alakul ki mikor semmi nincsen nyitva magyarázd már el nekem?
2021. ápr. 9. 21:57
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem értessz a politikához! Egy látszatdemokráciában a vezér hobbija nagyon fontos, szinte alig akad annál is fontosabb!
2021. ápr. 9. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
24%

"Jajj szegény focisták de sajnálom őket, milliókat keresnek a semmiért, nemzetközi szintérem egy nagy 0-ák, hiába tolja Orbán 10 éve a fociba a 100 milliárdokat."

Versenysport is a gazdaság része. Ha azt akarod hogy ez az ágazat akkor nem felesleges pénzpocsékolás az a 100 milliárd. Nem beszélve hogy az egészet túldrakatizáljátok hiszen a focira költött pénzek a magyar költségvetéshez képest NAGY 0 érnek.

2021. ápr. 9. 22:01
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
15 höz Versenyképes legyen* kimaradt.
2021. ápr. 9. 22:02
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
A versenysportnak semmi köze a gazdasághoz, semmi bevételt nem hoz, csak pénzszórás. Nem hiába hogy más országokban tizedennyit nem kap a versenysport, éljenek meg szponzorokból.
2021. ápr. 9. 22:04
 18/27 A kérdező kommentje:

#10: Korábban sem rájuk szavaztam. Sőt emlékszem rengetegen mondták, hogy nem a fideszre szavaznak, aztán érdekes módon mégis ők nyertek. Természetesen legközelebb sem fogok rájuk szavazni. De attól úgyis ők fognak ismét nyerni.

#9: Ez most komoly?:D Az volt a nagy szenvedés, hogy üres stadionban játszottak? Nagyon megsajnáltam őket. Másoknak meg hónapok óta munkája sincs, mert be van zárva minden, tönkrementek a vállalkozások.

2021. ápr. 9. 22:07
 19/27 anonim ***** válasza:
30%

"A versenysportnak semmi köze a gazdasághoz, semmi bevételt nem hoz, csak pénzszórás. Nem hiába hogy más országokban tizedennyit nem kap a versenysport, éljenek meg szponzorokból"

Nem hoz semmilyen bevételt? Stadionokban ingyen játszanak véleményed szerint, bárki bemehet jegy nélkül és soha nem adják ki őket kluboknak? Semmilyen adóbevétele nincs belőle a kormánynak? Csak úgy megsúgom hogy más országokban is kapnak támogatást a focisták, sőt olyan szörnyűség is történik hogy stadiont építenek. Mehet a visítás!

2021. ápr. 9. 22:14
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

"Stadionokban ingyen játszanak véleményed szerint"

Miután nálunk kb az összes stadion totál üres nevetséges nézőszámmal jönni. Senkit nem érdekel a magyar foci.

2021. ápr. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!