Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért oltásellenes...

Az ellenzék miért oltásellenes? Minden rossz, amit Viktor tesz?

Figyelt kérdés

-már a regisztráció ellen is taltakoztak

-emberkísérletről beszélnek

-petíciót is indítottak a vakcina ellen

Már régen elismerték a keleti vakcinákat nyugaton és merkel még könyörgött is Putyinnak a vakcinájukért, mégis elutasítónak hírdették a hazai ellenzékiek [link]

-nem engedtek keleti vakcinával oltani DK-s körzetekben

Miközben Gyurcsányék a keleti vakcina ellen kampányoltak, maguknak mégis beadatták őket [link]

2021. ápr. 9. 21:18
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%
30 as vagyok, par oraja kina bevallotta, hogy nem mukodik a vakcinajuk.
2021. ápr. 11. 14:58
 32/49 anonim ***** válasza:
62%
aljas hazugság
2021. ápr. 11. 15:08
 33/49 anonim ***** válasza:
75%

Hivatalos beismerés: a kínai vakcinák hatásossága alacsony. Kína egyik vezető járványügyi szakembere állítja.

[link]

2021. ápr. 11. 16:10
 34/49 anonim ***** válasza:
76%

Nem hazugsag! Kulfoldi hireket is kellene neha nezni nem csak a magyart. A magyar hirado mindent szepit, ez van.

Kinaban ma hivatalosan kijelentettek, hogy nem jo a vakcina. Mar azon gondolkodnak, hogy akinek beadtak az elsot annak a masik adagot egy jobb minosegu teljesen mas felepitesu vakcinaval adjak be inkabb.

2021. ápr. 11. 16:55
 35/49 anonim ***** válasza:
23%
33: A Sinovac hatásosságáról van benne szó csak.
2021. ápr. 11. 17:05
 36/49 anonim ***** válasza:
68%

A ket kinai vakcinanak ugyanaz az alapja. A pfizer es moderna mas alappal dolgozik. Most kina is akar fejleszteni egy pfizerhez hasonlot.

De gondolom majd szepiteni fogjak a valosagot Magyarorszagon.

Csileben tomeges oltas volt a kinaival (a masikkal, nem amit Magyarorszagon hasznalnak, de teljesen mindegy mert kb egyformak), es borzaszto a jarvanyhelyzet.

2021. ápr. 11. 17:23
 37/49 anonim ***** válasza:
53%
36: Pont ezaz, hogy a másikkal. Ok, hogy ugyanolyan technológián alapulnak, de az egyik 50%-os,a másik meg 76. Nagyon nem mindegy.
2021. ápr. 11. 19:02
 38/49 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem azert azt, hogy hany szazalek a "magyarorszagi kinai" meg nem lehet megmondani. Ahhoz meg ido kell, hogy kideruljon. Cileben csak kinaival oltanak es latni az eredmenyeken, hogy nem jok. Magyarorszagon tobb oltoanyagot hasznalnak, koztuk a kinait is es a jarvanygorbe eleg rosszul mutat. En nem vagyok vakcina ellenes egyaltalan, de nem ertem miert veded ezt a vakcinat. Politikai alapon?

Mert en nem vagyok gyurcsanyos de azert eleg felelotlenseg volt a fidesz reszerol a kinai vakcina hasznalata, csak igy a semmibol.

Gondolom a tobbi vakcina se csucsszuper, de ha a kinai ennyira sz.r akkor ujra atoltjak masikkal a mar beoltott embereket?

2021. ápr. 11. 19:54
 39/49 anonim ***** válasza:
0%

"En nem vagyok vakcina ellenes egyaltalan, de nem ertem miert veded ezt a vakcinat."

Mert mondjuk a WHO is kifejezetten ajánlja ezt a vakcinát. Más országok adatai alapján 76%-os a Sinopharm.

"Cileben csak kinaival oltanak es latni az eredmenyeken,"

Mit nem értesz azon, hogy egy másikkal? Ennyi erővel egy kalap alá vehetnéd a "nyugati" vakcinákat is, annak ugyanúgy semmi értelme nincsen, mivel azok között is vannak jobbak (Pfizer, Moderna), meg gyengébbek (AstraZeneca)

"Magyarorszagon tobb oltoanyagot hasznalnak, koztuk a kinait is es a jarvanygorbe eleg rosszul mutat"

Most már éppenséggel kezd csökkenni a halálozás kivételével (de az ugye mindig késik)

[link]

2021. ápr. 11. 20:12
 40/49 anonim ***** válasza:
73%

A WHO mar sok marhasagot mondott, 2020 januar/februar:a covid csak influenza.

Marcius/aprilis: senki ne hordjon maszkot!

Ezek csak peldak.

Termeszetesen mindenki hitt nekik, hisz ok a who! Azota azert mar kiderulnek a dolgok.

Nagyon is ertem, hogy a masik vakcinara mondjak, hogy az a rossz, de tegnap meg arra is azt mondtak, hogy jo.

2021. ápr. 11. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!