Ha igaz, hogy az ellenzék oltásellenes, akkor hogy lehet, hogy az ellenzék vezérének mondott Gyurcsány beoltatta magát? Leesett végre a fideszeseknek, hogy át lettek verve?
Azért oltásellenes, mert arra buzdította az embereket,hogy a keleti vakcinákat utasítsák el.
Csak, ha valaki ezt megteszi, sokkal később kap oltást.Lehet, ha megkapta volna, nem hal meg, nem kerül kórházba.
Ezek az oltásellenes politikusok az emberek éltével játszadoznak.
"Azért oltásellenes, mert arra buzdította az embereket,hogy a keleti vakcinákat utasítsák el."
Akkor maximum keleti vakcina ellenesnek lehet nevezni, de nem oltásellenesnek.
3
Ezen logika alapján ha én szeretem a sört, de a gagyi kőbányait nem iszom meg akkor én sörellenes vagyok?
Így van, részigazság. Csak a keleti vakcinák beadását ellenzik.
Ez a vita egyébként Szlovákiában kormányon belül, a koalíciós pártok között is megvan és ott majdnem belebukott a kormány.
"Akárhányszor szemen csulázza őket a csuti roma, ők letörlik és vigyorogva bégetnek tovább."
"én is cigány vagyok" miniszerelnök birkacsordája romázik :DD
beeee beee beee
"Akkor maximum keleti vakcina ellenesnek lehet nevezni, de nem oltásellenesnek."
csakhogy ez nem politikusok véleménye volt, hanem tudósok millió beadott oltásra vonatkozó véleménye, amit a baloldal agyalágyult módon a nyugati piaci érdekek mentén elhazudott
tudományellenes volt a baloldal
pont
10
Felőlem hívhatod tudományellenesnek de akkor sem oltásellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!