Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nyer az ellenzék jövőre,...

Ha nyer az ellenzék jövőre, akkor van rá esély, hogy 3-4 éven belül Ausztria szintjén legyünk?

Figyelt kérdés
Nagyon jó világ lesz itt szerintetek?

2021. ápr. 9. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha objektíven nézzük, erre semmi esély. Nézzük meg az életszínvonal szerinti statisztikát: [link]

2021-ben és 2012-ben, most a 37.ország Magyarország, 2012-ben a 32. volt. Ausztria a TOP 10 környékén mozog...

Személy szerint én már annak is örülnék, ha leváltanák a kormányt és mondjuk Szlovákia szintjét elérnénk. És végre eltűnne a hányingerkeltő, kirekesztő propaganda.

2021. ápr. 9. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

nem valószínű.

de az igen, hogy nagyobb teret kapnának a szakszervezetek.

nem lenne csontra ellopva a teljes eu támogatás.

ezek pedig idővel vezethetnének fejlődéshez.

és nem lógna a levegőben damoklész kardja, hogy mikor lépteti ki az országot a fidesz az eu ból, ami teljes elszegényedéshez vezetne.

2021. ápr. 9. 19:15
 13/18 Fsms ***** válasza:
57%

Nem.

Teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy kinyer. A Fidesz egy lerabolt, kizsigerelt országot hagy maga után, rekord adósság állománnyal, lerobbant egészségüggyel, oktatással.

Ezentúl félig kész, soha meg nem térülő beruházásokkal Paks, belgrádi vasút, agyament pénzköltésekkel vadászati kialakítás , motogp.

2021. ápr. 9. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Persze... Amikor Gyurcsány vezette Magyarországot, minden magyarnak vendéglője volt Ausztriában és üdülője Spanyolországban. Akik azt hiszik, hogy bármi jobb lenne az ellenzékkel mint Orbánék rablóbandájával, azok tévednek. Én mindenesetre a Fideszre szavazok, mert az ő lopásukhoz már hozzászoktam.
2021. ápr. 9. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Kizárt.
2021. ápr. 9. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Hlye vagy?

2002-2010-ig 0% volt a gazdasági növekedés

2021. ápr. 9. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Érdekee...mintha nem is akarnátok hogy jobb legyen a helyzet.

Nekem kicsit úgy jön le, hogy "jó van nekünk ez a szar is..."

2021. ápr. 9. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Sajnos egyre távolodunk, távolodtunk Ausztriától!

A következő kormány már ha az irányt ki tudja jelölni Ausztria irányába, és arra fordítja az ország hajóját, akkor már mindent megtett amit tehetett!

2021. ápr. 9. 22:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!